Hogy néznek ki ma a Szívtipró gimi sztárjai? Még emlékszel rájuk?

Kovács Andrea
Írta: ,
Hogy néznek ki ma a Szívtipró gimi sztárjai? Még emlékszel rájuk?

A Szívtipró gimi (Heartbreak High) az egyik legismertebb tinédzser sorozat volt a kilencvenes években Európa-szerte és persze otthonában, Ausztráliában. Az 1994-ben indult széria a kamasz középiskolások csöppet sem egyszerű, ugyanakkor életreszóló élményekkel teli életét mutatta be 7 évadon keresztül. Az alkotás ereje abban rejlik, hogy hozzá mert nyúlni olyan témákhoz, melyek még ma is dilemmát okoznak sok középiskolás, a szüleik, valamint tanáraik számára.

Ilyen a homoszexualitás, az alkoholproblémák, az első szerelem, a tehetség kibontakoztatása, az önmegvalósítás vagy a másoknak való megfelelési kényszer. Hátránya, hogy az igazán népszerű karaktereket csak úgy lehetett megtartani a sorozatban, ha megbuknak az iskolában, s ezzel negatív példát mutatnak a szereplőkkel azonosulni vágyó, szintén tizenéves rajongóknak.

Akik a kilencvenes évek közepén voltak diáklányok és nézték a sorozatot suli után, bizonyára mélyeket sóhajtottak a sármos Con Bordino vagy az illedelmes és érzékeny szívű sportoló fiú, Nick láttán. Az időt persze nem lehet megállítani, néhány kattintás után kiderül, hogy már Mr. Southgate sem az a sportos adonisz, aki a sorozatban volt.

Katerina Ioannou

Az örök lázadó, nagyszájú, szókimondó, törékeny alkatnak tűnő, de bárkinek bátran nekiugró Katerina volt a 7 évad egyik legtöbbet szerepeltetett karaktere.

Eredetileg 12 epizódban kapott volna szót (mindig gyorsan cserélődött a szereplőgárda), de a ciprusi születésű Ada Nicodemou lebilincselő alakítása miatt 90 részben tűnik fel. A cserfes kamaszlányt játszó színésznő éppen negyven éves lett idén.

Magánélete a valóságban sem tűnik egyszerűnek, 2007-ben ment férjhez Chrys Xipolitashoz, majd három év múlva külön váltak. Néhány hónap különélés után ismét összejöttek, 2012-ben megszületett közös fiuk, Johnas.

Alig másfél évvel később a színésznő ismét áldott állapotba került, de 2014 augusztusában a gyermek halva született. A következő évben Nicodemou és férje elváltak.

 

Mr. Southgate

Elérkeztünk a hatalmas igazságérzettel és ügyesen leplezett kedvességgel megáldott Mr. Southgat-hez.

A mindig egy számmal kisebb, galléros pólót viselő technikatanár volt az, akire a leginkább igaz a sorozatban, hogy a zord külső érző szívet takart.

Népszerűsége ellenére a karakter kifáradt, így az ötödik évadban kiírták a sorozatból. Tony Martin 64 évesen vette feleségül közös fiuk édesanyját, az ismert színésznőt, Rachel Blake-et.

A színészpár gyermeke is maradt a kaptafánál és egyre népszerűbb a mozivásznon.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!