Gyerekszínészek, akik a szemünk előtt nőttek fel

Kovács Andrea
Írta: ,
Gyerekszínészek, akik a szemünk előtt nőttek fel

Aranyos gyerekszínész rengeteg van, de ritkaság, hogy felnőve is ugyanolyan sikeresek és elismertek legyenek – ám szerencsére van kivétel! Olyan színészeket mutatunk be, akik kiskoruk óta folyamatosan a mozivásznon vannak, mára pedig igazi A-listás sztárokká nőtték ki magukat.

A Harry Potter színészei

Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson arcát kisgyerekként ismerte meg a világ, amikor őket választották ki a Harry Potter főszerepére – a ma már huszonéves színészek pedig tettek róla, hogy a bájos arc mellett a nevüket is megjegyezzük.

A három színész a varázslós sorozat után is a pályán maradt: Radcliffe keményebb filmekben tűnt fel, mint A feketeruhás nő, Grint inkább kisebb drámákat választott, mint a Sofőrlecke, Watson nagy dobása pedig az idei A szépség és a szörnyeteg lesz – bizonyára sokat hallunk még róluk!

Christian Bale

Az Amerikai psycho és a Batman-filmek sztárja egy müzlireklámmal kezdte a karrierjét kilencévesen – de hamarosan már színházban és kisebb filmekben is szerepelt.

A nagy áttörést Steven Spielberg és A nap birodalma jelentette: a fiatal Christian játéka mindenkit lenyűgözött.

A színész végigdolgozta a kilencvenes éveket, azóta pedig igazi szupersztárrá vált, mégis úgy gondolja, nem lenne szabad ilyen fiatalon bevezetni a gyerekeket ebbe a kegyetlen szakmába.

 

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv