Gyereknapra: 5+1 cuki gyerekkönyv ovisoknak

R. Szabó Zsuzsa
Írta: ,

Minden gyerkőc imádja, ha a megszokottnál is több figyelmet kap és a felnőttek kedves kis meglepetésekkel lepik meg. A gyereknap szuper lehetőség arra, hogy ünnepeld a gyermekedet, gyermekeket. Az óvodáskorú picúrok számára értékes gyereknapi ajándékok lehetnek ezek a cuki könyvecskék. Szeretettel ajánljuk figyelmedbe ezeket a szívmelengető meséket. Bónuszként egy vadiúj Boribonos társasjátékot is bemutatunk neked.

Lili izgatottan várja, hogy a kistestvére megszülessen. Mivel a legkedvesebb barátja a mentett kutyusa, Piytpang, így szeretné megtalálni a kutyuli testvéreit is.

Lili nagyon vágyik arra, hogy a kis házikedvence is együtt játszhasson a testvéreivel. Ám fel kell kutatnia, hogy hol lehetnek ezek a kutyák. Ráébred, hogy a menhelyen találhat rájuk.

Ez a kedves kis történet a testvérvárás mellett a hűségről, a mentett állatok szeretetteljességéről mesél.

 

Néha a legjobb barátok is összevesznek.

A kibéküléshez el kell jutni a felismerésig, hogy annyira hiányzik a barát, hogy már nem is fontos, miért alakult ki nézeteltérés, csak az, hogy újra együtt lehessen játszani.

Mimi nyuszika is így van Barnival, a mókusfiúval. Barni beletúr Mimi homoktortájába és kincset akar benne keresni. A kicsik összevesznek, de másnapra el is száll a haragjuk.

A Mimis mesekönyv rejt egy másik kis történetet is, amiben a kisnyuszi és barátai a bolygókkal ismerkednek meg.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!