Miért nem köszönnek el telefonálás után? 4 dolog, ami a valódi életben soha nem úgy történik, mint a filmekben

Zabolai Margit
Írta: ,
Miért nem köszönnek el telefonálás után? 4 dolog, ami a valódi életben soha nem úgy történik, mint a filmekben

Oké, egy filmnek nem feltétlenül célja, hogy a valóságot ábrázolja, sőt. De azért mégis vannak dolgok, amik engem annyira felbosszantanak, hogy nem is vagyok többé képes a cselekményre fókuszálni. Vajon, aki ezeket a jeleneteket rendezi, az egy párhuzamos valóságban él?

A pohár nyilván csak egy díszlet, ami elmaradhatatlan, ha a helyszín egy bár, de nincs más dolga, minthogy a szereplők a dialógus közben rajta tartsák a kezüket.

A beszélgetés végén az egyik szereplő feláll, és elmegy, a poharát teljesen tele a pulton hagyja.

Külön kedvencem, amikor még azt is látjuk a jelenet elején, hogy kikéri az italt, amit elé tesznek, ő kifizeti, majd három mondat után érintetlenül ott is hagyja.

Lehet, hogy ha legközelebb azt érzem, hogy fölöslegesen sok papírpénz van nálam, majd kipróbálom a dolgot.

Tökéletesen mutatsz egy medencepartin, amibe váratlanul belecsöppentél Kép forrása: corcomunique.com

A hősnő éppen csak átugrik valamiért egy ismerőséhez, akinél medencés buli van, úgyhogy beugrik ő is. Az, hogy nincs nála fürdőruha, nem lehet gond, hiszen teljesen nyilvánvaló, hogy mindig, mindannyiunkon olyan fehérnemű van, ami színben és stílusban egymáshoz passzol, és végső soron vízben is hordható, mert nem lesz átlátszó és nem csökkenti 8 cm-el a medence vízszintjét az, ahogy a szivacsa megszívja magát.

Esetleg kaphatunk egy kölcsönbikinit a házigazdától, ami véletlenül PONT jó ránk, lent is meg fent is, és bár nem a saját testalkatunkra vettük, mégis tökéletesen előnyös.

Az meg, hogy éppen aznap reggel szőrtelenítettünk, így gond nélkül dobjuk le a shortot, teljesen evidens – legalábbis a filmekben, mert a valódi életben mégis ki az, aki nem fél napig készülődik, hogy így nézzen ki a medenceparton?!

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!