5 romantikus film, ami realisztikusan mutatja meg, milyen a szerelem

Szirák Viki
Írta: ,
5 romantikus film, ami realisztikusan mutatja meg, milyen a szerelem

Imádjuk a romantikus filmeket, de tény, hogy a legtöbb nem felel meg a valóságnak, és inkább hasonlítanak tündérmesére, mintsem igazi szerelmi történetekre.

Ha viszont az utóbbira vágynál, ezeket a realisztikus alkotásokat kell megnézned!

Noha sokan nem értenek egyet a filmhez választott befejezéssel, kétség sem férhet ahhoz, hogy igazán érdekes alkotásról beszélünk.

A főszereplő Leonard Kraditor (Joaquin Phoenix), aki egy tönkrement kapcsolat után hazaköltözik szüleihez.

Azonban rövidesen döntéshelyzet előtt találja magát, amikor románcba keveredik az izgalmas személyiségű szomszédnővel, és a lánnyal, akivel a szülei akarják összehozni.

A sztori nem csak felhívja a figyelmet a mentális problémákra, de azt is megmutatja, milyen komplex is a szerelem valójában, és mi az, amit mindannyian keresünk a társunkban.

A szerelem egészen más attól függően, milyen korban és életszakaszban jársz.

A film három különböző történetet mutat meg, eltérő generációkban, főszerepben egy édesapával, az exnejével és a gyerekeivel.

Ahogy mindannyian megtapasztalják, milyen csodálatos érzés a szerelem, egészen más utat járnak be, más problémákkal és élményekkel ötvözve.

A film nagy előnye, hogy csodálatos zenékkel van tele, így ha kedved van egy romantikus vígjátékhoz, ami a felületesség helyett kicsit mélyebb, valósabb szemszögből mutatja meg az eseményeket, ezt ajánljuk figyelmedbe.

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!