4 film, ami miatt még mindig hiszünk az örök szerelemben

Berényi Nóri
Írta: ,
4 film, ami miatt még mindig hiszünk az örök szerelemben

Vannak filmek, amiket megnézünk és jobb kedvünk lesz utánuk,vagy rettegünk egy kicsit. És vannak AZOK a filmek, melyek olyan hatással vannak ránk, hogy utána hetekig azt az érzést keressük, amit a film nézése közben éreztünk. Mivel nem találjuk, ezért kénytelenek vagyunk még vagy százszor megnézni ugyanazt a mozit. Ismerős az érzés, ugye? Most kedvenc szerelmes filmjeinket gyűjtöttük össze neked egy szívdobogtató listába, amik biztosan rád is nagy hatással lesznek. 

Adaline varázslatos élete Kép forrása: popsugar.com

A történet a huszonkilenc éve Adaline Bowmanről szól, aki egy balesetet követően megmagyarázhatatlan dologra lesz figyelmes, mégpedig arra, hogy nem öregszik tovább. Az élete ettől fogva a folyamatos bujkálásból és hazudozásból áll. Végig kell néznie, ahogyan minden szerette eltávozik mellőle.

A szerelem az ő életében szóba se jöhet, ezért mindent meg is tesz, hogy elkerülje. Ám szilveszter este találkozik a szemtelenül sármos Ellis Jonesszal (akiért tuti, hogy te is odáig leszel) és első látásra egymásba szeretnek. A történet ettől kezdve csak bonyolódik, Adaline az érzelmeivel küzd, hiszen nem szeretne újból sérülni, de vajon ellen tud állni a mindent elsöprő szerelemnek?

Ahol a szivárvány véget ér Kép forrása: constantin-film.de

Nem az a tipikus nagyszabású mozifilm, de akkor is muszáj megnézned! A történet két főszereplője, Rosie és Alex gyerekkoruk óta legjobb barátok, ezért soha fel sem merült bennük, hogy több is lehetne közöttük.

Egy idő után viszont mégis megtörténik az, amitől a legjobban féltek, és egymásba szeretnek.

Az élet viszont folyton nehézségeket sodor eléjük, így nem tud beteljesedni a szerelmük. Alex elköltözik a nagyvárosba, hogy szerencsét próbáljon, Rosie pedig marad az unalmas kisvárosban és ott próbál „túlélni”. Egymást viszont képtelenek elfelejteni, még akkor is, ha az élet próbára teszi a türelmüket. Vajon legyőzi a szerelmük a sok akadályt, vagy el kell fogadniuk, hogy más mellett találják meg a boldogságot?