5+1 film, amit minden pasinak látnia kéne: tökéletesen ábrázolják, milyen a női lélek

Szirák Viki
Írta: ,
5+1 film, amit minden pasinak látnia kéne: tökéletesen ábrázolják, milyen a női lélek

Kép forrása: pinterest.com

A romantikus, mély érzésű filmek legtöbbször a női nézőknek szólnak, pedig sokszor ezeket a pasiknak is érdemes volna megnézniük. Hiszen nem csak egy megható történetet láthatnak, de ezáltal egy kicsit jobban megérthetik azt is, mire vágynak a nők igazából. Ennek kapcsán hoztunk el 6 filmet, ami felfedi a választ erre a kérdésre, úgyhogy feltétlenül nézesd meg te is a pasiddal!

Sok nő állítja, hogy a Bridget Jones-filmek akár az ő életükről is szólhatnának, annyira sok bennük a közös.

A sztori egy közel 30 éves nőről szól, aki igyekszik karriert építeni, megtalálni a szerelmet, és közben próbál a plusz kilóktól is megszabadulni, ez a három pedig örökké tartó küzdelemnek tűnik – pláne együtt.

Bridget élete viszont sosem alakul úgy, ahogy ő azt eltervezte, hiszen állandóan akadályokba, nem várt bonyodalmakba és csalódásokba ütközik, de mindig képes megtalálni a szépséget az életben, és megrázva magát tovább haladni előre.

Tim Burton filmje egy rendkívül tehetséges nőről szól, aki képességei ellenére mégis hagyja, hogy férje folyamatosan elnyomja őt.

Margaret csodálatosan fest, azonban senki sem tudja, hogy az alkotások az ő nevéhez kötődnek, helyette ugyanis férje aratja le a babérokat, miközben feleségét a lakásba zárva tartja.

Nagyon érdekes film, ami egy olyan nő lelki világába enged bepillantást, aki nehezen lép ki az elnyomó fél szerepéből, mert ez a helyzet sohasem olyan egyszerű, mint ahogy azt egy kívülálló hinné.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!