Filmajánló összebújós estére: 5+1 film, amit mindketten imádni fogtok

Szirák Viki
Írta: ,
Filmajánló összebújós estére: 5+1 film, amit mindketten imádni fogtok

Amikor filmnézős estét tartotok a pasiddal, nehezen juttok dűlőre, hogy mi legyen ma műsoron? Ha ő inkább a sci-fiért rajong, míg te a romantikát szereted, találkozzatok félúton, és kössetek kompromisszumot. Mi mutatunk is 6 filmet, ami mindkettőtöknek tetszeni fog – és még csak elaludni sem fogtok majd rajta!

Íme egy romantikus sci-fi (komolyan!), ami ráadásul a vígjáték kategóriában is megállja a helyét. Darius egy fiatal egyetemista lány, aki özvegy apjával él otthon, és közben egy magazinnál gyakornokoskodik.

Egyik nap az újságíró, Jeff érdeklődését felkelti egy újsághirdetés: "Keressük: valakinek muszáj visszautaznia velem az időben. Ez tényleg nem vicc."

A férfi úgy dönt, hogy utánajár a furcsa reklámnak, és csapatába válogatja Dariust is. De amikor megérkeznek a titokzatos hirdető házához, olyan események körforgásában találják magukat, amikre még ők sem számítottak.

Phil és Claire már régóta házasok, a romantika lángja viszont teljesen kialudt a kapcsolatukban. Ezért egyik este, amikor nem sikerül asztalt szerezniük egy étteremben, a férfi spontán akar lenni, és egy másik, számukra ismeretlen páros foglalását veszi el.

Azonban hamarosan kiderül, hogy ez nagyon rossz ötlet volt, és egy bűnügy kellős közepébe kerülnek, tele félreértésekkel, és rendkívül poénos jelenetekkel.

Ez tökéletes választás lesz, ha jókat akartok nevetni!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba