Elválaszthatatlanul együtt – 5+1 film barátnőkről, barátnőknek

Gyöngyösi Lilla
Írta: ,
Elválaszthatatlanul együtt – 5+1 film barátnőkről, barátnőknek

Kép forrása: Shutterstock

Aki ott van veled jóban-rosszban, aki benne van minden őrültségben, akivel a legféltettebb titkaidat is megoszthatod, aki ha kell, tükröt tart neked – egy igaz barátnő pótolhatatlan kincs. Olyan filmeket gyűjtöttünk össze, amelyek a nők közti barátságot ünneplik, legyenek a főszereplők fiatalok vagy idősebbek, betegek vagy egészségesek, kalandvágyók vagy megfontoltak. És hogy kivel nézd meg őket? Természetesen azzal, akire gondoltál, miközben ezeket a sorokat olvastad.

Máris hiányzol Kép forrása: filmtrailer.hu

Két gyerekkori barátnő, akinek felnőtt életét és barátságát súlyos terhek teszik próbára. Millynek mellrákja lesz, Jess pedig bármennyire szeretne, nem tud teherbe esni.

Hogyan sikerül feldolgozniuk a helyzetet, és milyen szerep jut ebben a másiknak?

A Máris hiányzol széles érzelmi skálát jár be, a betegségdrámák kötelező fordulatait pedig a két szuper színésznő, Toni Colette és Drew Barrymore teszik különlegesebbé. Ha szerencséd van, ezt a filmet még a moziban is elcsípheted!

Elvált nők klubja Kép forrása: tvguide.com

Hogyan lehet egy megalázó helyzetből győztesen kikeveredni? Van-e élet elvált, középkorú nőként?

Az Elvált nők klubja hőseinek barátságát a közös ellenség, a volt férjek erősítik meg. A küldetés egyértelmű: bosszút állni a férjeken, akik fiatalabbakra cserélték le őket. Hogy sikerrel járnak-e? Egy biztos, rengeteg vicces pillanatot okoznak.

Az élet nagy kérdéseit ez a film biztosan nem válaszolja meg, de könnyed kikapcsolódásnak tökéletes. Ha valamiért, a végső közös éneklésért-táncolásért mindenképpen érdemes megnézned!