5 film, amit ha megnézel örülni fogsz annak, hogy épp szingli vagy

Szirák Viki
Írta: ,
5 film, amit ha megnézel örülni fogsz annak, hogy épp szingli vagy

Kép forrása: unsplash

Szinglinek lenni nem mindig könnyű: van, amikor szuperül érzed magad, és van, amikor legszívesebben csak sírnál, mert azt látod, hogy körülötted mindenki családot alapít. Ilyenkor pedig nehéz pozitívan tekinteni a helyzetedre, noha tényleg rengeteg előnye van ennek az időszaknak is. Mutatunk öt filmet, amit látva biztos, hogy örülni fogsz annak, hogy jelenleg egyedülálló vagy!

Egy igazán vidám film, ami arról szól, hogy szingliként az élet hatalmas buli is tud lenni. Persze azt te döntöd el, hogy miként tekintesz erre az időszakra: akár magad alá is zuhanhatsz, és a négy fal között tengetheted a napjaidat, vagy inkább lehetőségként nézel rá, és kirúgsz a hámból!

A film szereplői az utóbbit választják, és megmutatják, hogy hiába nincs pasid, attól még nem vagy egyedül. Bármennyire is azt hiszed, hogy a szakítás után összedőlt az életed, valójában még csak most kezdődik el igazán.

És az, hogy szingli vagy, néha egy áldás, mert a magad ura vagy, és azt csinálsz, amit csak szeretnél. Ebből az időszakból születnek a legjobb emlékek!

A történet Tom és Summer szerelméről szól, ami váratlanul veszi kezdetét, és azt is megmutatja, mi van a rózsaszín köd után, amikor az egyik fél érzései elhalványulnak. A srác szemszögéből látjuk az eseményeket, így érthető, hogy vele érzünk együtt, és még bele is tudjuk képzelni magunkat abba, milyen, ha a párunk már nem viszonozza az érzéseinket.

Ugyanakkor, ha jobban belegondolsz, könnyen lehet, hogy volt olyan kapcsolatod, amiben te épp úgy viselkedtél, mint a történet női főszereplője. Egyszerűen nem tudod kényszeríteni magad arra, hogy együtt legyél valakivel, aki nem tesz boldoggá, mindegy, mennyire rajong érted. Ez a film ébreszt rá igazán arra, milyen különbségek lehetnek két ember érzései között, és kicsit még örülni is fogsz annak, hogy az életed most sokkal nyugodtabb, és nem kell ilyen nehéz időszakokat átélned szingliként.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!