7 film, amit bár nagyon vártunk, idén már biztosan nem fogunk látni a koronavírus miatt

Szirák Viki
Írta: ,
7 film, amit bár nagyon vártunk, idén már biztosan nem fogunk látni a koronavírus miatt

Kép forrása: variety.com

Filmek terén az idei év elég izgalmasnak ígérkezett, azonban a koronavírus megjelenése keresztbe tett ennek az iparágnak is. Így sajnos rengeteg várva várt premiert toltak el jövő évre, és egyelőre úgy fest, ezen már nem is tudnak változtatni. Ebből kifolyólag pedig az alábbi szuper filmeket idén már biztosan nem fogjuk látni!

Aki szereti a szuperhősös filmeket, valószínűleg izgatottan várta már a Marvel legújabb alkotását, ami eredetileg idén került volna mozikba, és a legutóbbi Bosszúállók utáni eseményeket mutatta volna be.

Azonban sajnos a jelenlegi helyzet miatt a filmet kénytelenek voltak eltolni egy darabig, és most úgy fest, 2021 februárjában láthatjuk leghamarabb.

A főszerepben többek között olyan sztárok játszanak, mint a Trónok harca két színésze, Richard Madden és Kit Harrington.

Vin Dieselék népszerű akciófilmje a 9. résszel került volna mozikba idén nyáron, ám a készítők kénytelenek voltak új dátumot keresni a filmnek.

Emiatt alakult úgy, hogy áprilisra tolták a bemutató dátumát, így közel egy évet kell még várnunk, hogy kiderüljön, mi vár Dominicra és Jakobra a folytatásban!

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv