Fess, alkoss, kóstolj! 4 szuper program Budapesten, ahol kiélheted a kreativitásodat

Balatoni Dóra
Írta: ,

Ha már úgy érzed, kezd eleged lenni a szürke hétköznapokból, változtass! A monotonitás ellensúlyozására érdemes életünkbe egy kis izgalmat csempészni. Feltöltődésre remek megoldás lehet egy kirándulás, esetleg túrázás, egy kellemes esti séta a belvárosban, vagy egy közös koccintás a barátokkal. Ha pedig egy igazán különleges és felejthetetlen élményre vágysz, keress egy kreatív programot! Ne aggódj, nem kell hozzá különleges tehetség, a lényeg, hogy örömet lelj az alkotásban. Szerencsére Budapesten már egyre több olyan hely létezik, ahol bátran kiélheted a kreativitásodat. Máris mutatunk néhányat, amit érdemes kipróbálnod!

PaintCoctail Kép forrása: facebook.com

Mindig arról álmodtál, hogy milyen jó lenne egy festőállvány előtt állni kezedben egy ecsettel, egy színes palettával és csak alkotni valami szépet? Nem lehetetlen! Még ha nem is vagy Picasso tehetségével megáldva, egy jó instruktor segítségével te magad is fantasztikus képet készíthetsz.

A PaintCoctail nevű programon minden adott, ami a felhőtlen kikapcsolódáshoz kell: jó társaság, inspiráló oktatók és finom koktélok.

Előtted egy híres festmény, a cél pedig nem más, minthogy lemásold saját tudásod szerint, majd ezt a képet kiakaszd otthon a faladra.

Nem kell félned attól, hogy elrontod, lépésről lépésre haladtok, és a végén garantáltan mindenki boldogan és elégedetten távozik a helyszínről.

MadeByYou Kép forrása: facebook.com

Nincs is annál jobb, mint amikor egy használati tárgyhoz személyes emlék fűz. Szívesen innád a reggeli teát egy általad festett bögréből?

Olyan müzlitálra vágysz, amit te magad díszítettél?

Akkor a MadeByYou a te helyed! Szerencsére a kerámiát nem neked kell elkészíteni, azok már ott sorakoznak „csupaszon” a polcokon, neked csak választanod kell közülük.

Lehet az egy tányér, egy ékszerdoboz vagy egy állatfigura. Ha ez megtörtént, kapsz egy rövid és hasznos eligazítást arról, hogyan is használd a festéket, ha kell, sablont is kapsz és máris kedved szerint pingálhatod ki a tárgyat.

Amint elkészültél vele, nincs más dolgod, csak várni pár napot, mire kiégetik azt. Menj vissza érte és máris használatba veheted!

Fókuszban

Az 5 kedvenc húsvéti süteményem, amit legszívesebben mind elkészítenék idén

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba