Felejthetetlen szerelmek a képernyőről, akiknek éveken át szurkoltunk

Póta Szilvia
Írta: ,
Felejthetetlen szerelmek a képernyőről, akiknek éveken át szurkoltunk

Amióta világ a világ, a szerelmes történetek mindig is nagy népszerűségnek örvendtek az emberek körében. Legyen az akár sitcom, krimi vagy dráma, a legtöbb sorozatban szinte kivétel nélkül mindig akad egy központi románc, mely számos vidám és drámai pillanattal örvendeztet meg minket, nézőket hétről hétre. Következzen öt szerelmespár, akiért hosszú évadokon keresztül izgulhattunk a tévéképernyő előtt ülve!

Carrie és Mr. Big Kép forrása: tvdramas.about.com

Az ikonikus Szex és New York című sorozatban a hangsúly leginkább a szexre és a párkapcsolati problémákra esett. És bár az évadok folyamán férfiak jöttek-mentek, Carrie Bradshaw számára továbbra is Mr. Big maradt az igazi.

Szenvedélyes kapcsolatukat sok mindennek lehetett nevezni, de unalmasnak biztosan nem. Tipikus se veled, se nélküled viszony volt az övék, melyet időről időre megszakított egy-egy heves veszekedés, egy viszony, vagy éppen a legyőzhetetlennek tűnő távolság.

A happy endre hat évadot kellett várnunk, ennyi idő kellett ugyanis Mr. Big számára, hogy legyőzze az elköteleződéstől való félelmét, és belássa, számára Carrie a tökéletes nő.

Ross és Rachel Kép forrása: people.com

Rómeó és Júlia, Trisztán és Izolda, Ross és Rachel… Az ikonikus szerelmespárok sorából mára a Jóbarátok népszerű szereplőinek neve sem hiányozhat. Ross és Rachel kezdettől fogva egymásnak lett teremtve és látszólag ezzel rajtuk kívül mindenki tisztában volt.

Kapcsolatuk viharos történetéhez több felejthetetlen tévés momentum is kötődik, az első romantikus esős csókjelenettel kezdve, a „De hát szakításban voltunk!” szállóigén át, egészen a végső nagy egymásra találásig. A híres Jóbarátok-páros annyira népszerű volt, hogy a rajongók kétségbeesetten kampányoltak azért, hogy Jen és David a valóságban is egy párt alkosson. Erre azonban sajnos, sosem került sor.