Ezekért a filmekért érdemes februárban beülni a moziba

R. Szabó Zsuzsa
Írta: ,
Ezekért a filmekért érdemes februárban beülni a moziba

Kép forrása: InterCom

Februárban robban be a mozikba Dobó Kata első rendezése, a Kölcsönlakás című szexi párkapcsolati komédia. A régóta várt erotikus magyar vígjáték mellett válogatásunkba összegyűjtöttünk egy romantikus filmdrámát Saoirse Ronan főszereplésével, egy igaz történeten alapuló amerikai sztorit az átalakulóművész, Christian Bale kritikusokat is meglepő alakításával, valamint egy nagy kedvencet, az Így neveld a sárkányodat harmadik részét.

Kölcsönlakás

A félreérthető szituációkkal teli magyar vígjáték Dobó Kata első rendezése. A Kölcsönlakást 2019 legszexibb vígjátékaként harangozták be. Lássuk, hogy miért! Van itt mindenféle karakter, hűtlen, csalfa, ártatlan, aranyifjú, és mind ugyanabban a lakásban akarják ugyanazt: szerelmi légyottot, lopott romantikát, egy kis erotikát. Balázs épp felújítja otthonát, hűtlen jóbarátja, Henrik pedig arra vár, hogy kihasználja az üres lakás adta lehetőségeket. Csakhogy Henrik felesége is itt szeretné elcsábítani a jógaoktatóját.

De van még valaki, aki szintén pályázik az üres helyre: maga a lakásfelújító dizájner. A Kiss Ramóna, Balla Eszter, Oroszlán Szonja, Haumann Máté, Klem Viktor, Martinovics Dorina, Kopek Janka, Szabó Simon és Fehér Tibor főszereplésével forgatott párkapcsolati komédia Ray Cooney és John Chapman azonos című színdarabján alapul. 

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra