7 fantasztikus film, amit a legjobb egyedül megnézni

Kovács Andrea
Írta: ,
7 fantasztikus film, amit a legjobb egyedül megnézni

Bármelyikünk életében jöhet egy időszak, amikor kicsit magányosak vagyunk, legszívesebben ki sem mozdulnánk otthonról és egyetlen társunk a laptopunk. Hogyan vészeljük át ezt az életszakaszt? Például néhány filmmel, amit úgyis a legjobb egyedül megnézni. Erőt adnak, utat mutatnak és jókedvre derítenek. Mindegyik azt sugallja: nem vagy egyedül!

Elveszett jelentés Kép forrása: snitt.hu

Az Elveszett jelentés két hőse egy magányos fiatal lány és egy kiégett középkorú színész.

Céltalanul unatkoznak egy tokiói szállodában, egészen addig, amíg nem találkoznak egymással – és közösen felfedezik az élet nagyszerűségét. Meg persze egymást, ami ugyanilyen csodálatos felismerés.

Az Elveszett jelentés visszaadja a hitünket a rohanó jelenben: még a követhetetlenül felgyorsult világunkban is találhatsz valakit, akivel tökéletesen egy hullámhosszon vagytok.

Julie & Julia Kép forrása: moviebuzzers.com

Két önfejű, kemény, mégis humoros nő, akiknek az élete egy ponton összeér: Julie Powell elhatározza, hogy végigfőzi Julia Child legendás receptkönyvét, és erről blogot is vezet.

A film lényege persze nem merül ki a különleges ételekben, hanem két küzdelmes, mégis boldog női sorsot mutat be.

Julie és Julia valami mást szerettek volna csinálni, mint amit elvártak tőlük.

Kockáztattak, nem féltek újdonságokba belevágni – és sikerrel jártak! Ha egy inspiráló és szórakoztató filmet keresel magányos napjaidra, ez lesz az.