Ezek lesznek 2016 legjobban várt filmjei

Póta Szilvia
Írta: ,

Úgy tűnik 2016 a nagy folytatások éve lesz a filmiparban. A mozivásznat újra meghódítják a szuperhősök, jönnek a régen várt élőszereplős Disney-klasszikusok, és örülhetnek a sci-fi és fantasy rajongók is. A teljesség igénye nélkül, íme néhány produkció, amit biztosan te is alig vársz majd, hogy megnézhess!

Alice Tükörországban Kép forrása: mashable.com

A 2010-es Tim Burton-féle Alice Csodaországban feldolgozás után, Mia Wasikowskanak, Johnny Deppnek, Anne Hathaway-nek, és Helena Bonham Carternek köszönhetően ismét megelevenedik Lewis Carroll klasszikusa. 

A történet szerint sok-sok évvel legutóbbi Csodaországban tett látogatása után, Alice a kandalló feletti tükrön keresztül ismét belép egy különös, elvarázsolt birodalomba, hogy megmentse barátját, az Őrült kalapost, és szembeszálljon az Idővel. Izgalmasan hangzik, igaz?

Várható megjelenés: 2016. június

A dzsungel könyve Kép forrása: defilmblog.be

Jon Favreau ezúttal Rudyard Kipling klasszikus novellagyűjteményét, A dzsungel könyvét filmesítette meg, ráadásul nem is akárhogyan!

Maugli fantasztikus történetében az állatokat ugyanis számítógépes animációval a jelenítik meg, a látvány felépítésében pedig nagy szerepet kapott a motion capture technika is.

A végeredmény pedig az előzetes alapján minden erőfeszítést megért! A főszereplők tekintetében igazi sztárparádéra számíthatunk: a szinkronhangok között van Bill Murray (Balu), Ben Kingsley (Bagira), és Scarlett Johansson (Ká) is.

Várható megjelenés: 2016. április