Ezek a tavasz legjobban várt filmjei

Zabolai Margit
Írta: ,
Ezek a tavasz legjobban várt filmjei

Kép forrása: gizmodo.com

Készítsd a popcornt, szervezd le a randit vagy izzítsd a barátnőket, mert moziba megyünk! Hogy mit fogunk nézni? Idén tavasszal szerintünk ezeket, az előzetesek alapján ugyanis ezeket a filmeket várják már tűkön ülve a legtöbben.

Már az előzetes is rekordokat döntött, hiszen a Bosszúállók 3 trailerére többen voltak kíváncsiak, mint a nemrég szintén történelmet író AZ előzetesre.

A tavaly november végén világhálóra küldött előzetes óta pedig a rajongók tűkön ülve várják, hogy végre a Marvel filmjét is láthassák, ehhez pedig most már tényleg nem is kell olyan nagyon sokat aludni.

A Jim Starlin képregényíró által írt 1991-es Végtelen hatalom című kultikus Marvel-történeten alapuló Bosszúállók: Végtelen háború forgatókönyvét a legendás Christopher Markus – Stephen McFeely duó írta, a filmet pedig itthon a tervek szerint egy héttel az amerikai bemutató előtt, április 26-tól láthatják a mozikban a magyar rajongók.

Ready Player One Kép forrása: hispachan.org

A 2040-es években az emberek jelentős része már nem is a valóságban, hanem egy virtuális világban, az OASIS-ban éli igazán az életét. Ennek a megalkotója elhalálozik és a nagy művét felajánlja annak, aki elsőként végigjátssza az erre az alkalomra kidolgozott kincskeresős játékát.

A Ready Player van egy nem is olyan távoli jövőben játszódó disztópia és utópia egyben, a legizgalmasabb pedig talán az, hogy míg a legtöbb futurisztikus sci-fi esetében azért nagyon nehéz elképzelni, hogy egy napon valóban valóság lesz az, amit a moziban látunk, ez a film – ismerve a virtuális valóság térnyerését és fejlődését – talán nem is rugaszkodik el olyan nagyon a valóságtól. Legalábbis nem annyira, hogy ne maradjon bennünk nyugtalanító érzés már az előzetes láttán is.

Kíváncsiak vagyunk, hogy a márciusi bemutató után hogyan érzünk majd.