Az 5 legjobb esküvői témájú film – Látnod kell őket!

Marcali Nóra
Írta: ,
Az 5 legjobb esküvői témájú film – Látnod kell őket!

Kép forrása: pinterest.com

Mindegy, hogy azért, mert közeleg az esküvőd, azért, mert még a kanyarban sincs, de már vágysz rá, esetleg azért, mert már túl rég volt és jól esik felidézni – esküvői filmet nézni mindig remek szórakozás. Összegyűjtöttük, hogy szerintünk melyek a legjobb, legviccesebb és legmeghatóbb filmek a nagy napról!

Ez a brit kedvenc sem hiányozhat a sorból, amely szintén a kilencvenes években került mozikba – nincs mese, a legkedvesebb esküvői filmek még az ezredforduló előtt készültek.

A történetben Charles (Hugh Grant) és Carrie (Andi MacDowell) egy esküvőn találkoznak, ahol azonnal vonzalom alakul ki közöttük, olyannyira, hogy egy szenvedélyes éjszakát is együtt töltenek.

Legközelebb két hónap múlva találkoznak – láss csodát, egy újabb esküvőn, ahova Carrie a vőlegényével érkezik.

Charles szomorúan törődik bele, hogy hiába kedveli a lányt, nem lehet az övé, továbblép és néhány hónap múlva már saját esküvőjére készül, ahol azonban felbukkan Carrie, és közli, hogy elvált…

Mindannyiunk életében van egy időszak, amikor szinte havonta járunk esküvőkre. Vendégként, koszorúslányként, tanúként vagy épp legjobb barátnőként, mindegy, hogy milyen szerepben veszünk részt az esküvőn, azért mindig ott bujkál bennünk az érzés, vajon a miénk milyen lesz, ha majd eljön az ideje?

A filmbeli Jane (Katherine Heigl) végtelen romantikus lány, akinek épp ezért konkrét elképzelése van a saját esküvőjéről is – de addig is, amíg odáig eljut, lelkesen segíti minden barátnőjét koszorúslányként, igazi profi módjára.

Azonban amikor saját húga, Tess lesz a menyasszony, boldogsága mégsem felhőtlen, hiszen húgának az általa is kiszemelt férfit, a főnökét, George-ot sikerült meghódítani. Jane igyekszik leküzdeni csalódottságát és együtt örülni testvérével, azonban van, amihez már neki sem sikerül jó képet vágnia.

A helyzetet csak bonyolítja, hogy egy riporter fantáziát lát a nő történetében, akinek 27 koszorúslány ruha lapul a szekrényében…

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!