Szexi olvasmányok a strandra: 4 erotikus regény, ami garantáltan feltüzel

Schuster Borka
Írta: ,

Nem mintha nem lenne elég nagy a forróság, de miközben a pasid a hátadat napolajozza, még jobban esik ezeket a regényeket olvasni.

Whitney G.: Alapos kétely Kép forrása: moly.hu

Adott egy menő ügyvéd, aki nem kertel, ha a szexuális vágyainak kielégítéséről van szó, de esze ágába sincs kapcsolatokba bonyolódnia. Éppen ezért névtelen, online oldalakon csetelve szedi fel alkalmi partnereit, akiket egy gáláns vacsora után szobára visz, majd soha többé nem keres.

Egy nő, egy alkalom, egy szex – ez a szabálya, és bár az esetekkel többé nem foglalkozik, mégis jól esik kifecsegnie a részleteket a 27 éves Alyssának, aki szintén ügyvéd, és aki kezdőként jogi tanácsokat kér a nagymenő profitól.

Aztán egy napon Alyssa gyakornoki pozícióra jelentkezve személyesen is besétál az irodába, és minden a feje tetejére áll.

A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában megjelent könyvet sokan 2018 legerotikusabb regényének tartják, és bár a tartalom erősen fülledt, a háttérben kibontakozó dráma is biztosan lebilincseli majd az érdeklődésedet…

Tara Sivec: Csábítások és csemegék

Claire, a húszas éveiben járó, egyedülálló anyuka szeretne annyi pénzt összeszedni, hogy elindíthassa a saját vállalkozását, hogy a mocskos szájú, de (amikor alszik) imádnivaló kisfiának jobb életet biztosíthasson.

Egy egyedülálló anyuka persze nem dúskál a megfelelő állásajánlatokban, és a későbbi jó reményében Claire kelletlenül úgy dönt, hogy megragadja kínálkozó lehetőséget, és beáll a legjobb barátnőjéhez, hogy segítsen szexuális játékszereket eladni.

Egyszer csak felbukkan a városban Carter, Claire hajdani egyéjszakás kalandja és bár egyedülálló csokoládéillatán kívül semmire nem emlékszik Claire-ből, a lány gondoskodik róla, hogy ezúttal mély nyomot hagyjon a fiúban. Bár a nőnek eleinte vannak aggodalmai a külsejével kapcsolatban, két fiatal, teljesen egymásra hangolódott szerelmes és persze egy csomó szexjátékszer együtteséből meglehetősen pikáns randevúk kerekednek ki.

A könyv jelmondata szerint az élet olyan, amilyenné teszed. Ha a tiéd vodkából, csokiból és vibrátorokból áll... hát legyen!