Emberevő paradicsomok és gyilkos fotel? 5 röhejes horrorfilm, ami olyan rossz, hogy már jó

Szőke Angéla
Írta: ,

A horror olyan műfaj, ami legzsigeribb félelmeinkre hat és felkavarja a lelkünket. Valaki szereti, valaki ki nem állhatja, de az biztos, hogy senki nem közömbös iránta. Bizonyos filmek nem veszik magukat túl komolyan és humorral keverik az ijesztgetést, ami olykor remekül működik, de vannak esetek, amikor egészen elképesztő alkotások születnek. Ezeket látván az ember elgondolkodik, hogy egyáltalán hogyan valósulhattak meg ezek a képtelen ötletek és hogyan találtak ezekhez a cselekményekhez, rendezőt, producert és színészeket, de tény, hogy az eredmény néha olyan rossz, hogy már szinte jó. Az alábbi öt horrorfilmet látnod kell ahhoz, hogy elhidd.

Ez a horrorfilm egy valódi katasztrófa, főszerepben egyik kedvenc örök-főgonoszunkkal, a szebb napokat is megélt Gary Busey-val.

A történet szerint egy gyilkost karácsonykor megölnek, anyja pedig – aki egy boszorkány – megátkoz egy mézeskalács tésztát, hogy így álljon bosszút.

Kicsit olyan az egész, mintha fognánk Chuckyt, a gonosz babát, de ezúttal mézeskalács-figuraként öldökölne.

Kétlem, hogy bármelyik csatorna műsorára tűzné karácsonykor ezt a műremeket, de ha azt hinnéd, már nem lehet rosszabb, elárulom, hogy második rész is készült, ami ha lehet, még borzasztóbb lett, mint az első.

Hogy ennek a filmek ki is a célcsoportja, nem nehéz megmondani: az olyan füves fiatalok, akik szeretnek borzongani, miközben betépnek.

Azt hinnénk, ez egy elég szűk szegmens, de a film tökéletes, ha haverokkal tartunk otthoni mozizást és egyszerre akarunk nevetni és szenvedni.

A cselekmény szerint pár barát talál egy antik „bongot”, azaz vízipipát, ami minél többet szívnak belőle, annál inkább hasonlít egy arcra, majd ellopja a lelkét annak, aki használja.

Legalább jókat lehet rajta nevetni.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!