Az 5+1 legjobb élőszereplős Disney-film, amit megéri megnézned

Bodnár Alexa
Írta: ,
Az 5+1 legjobb élőszereplős Disney-film, amit megéri megnézned

Kép forrása: Youtube/Walt Disney Pictures

A mesék nem csak a gyerekek számára lehetnek szórakoztatók, hanem a felnőtteknek is! Amellett, hogy csodaszépek ezek a történetek, még tanulsággal is szolgálnak. Ha szereted a meséket, különösképpen a Disney-ket, akkor érdemes próbát tenned ezek élőszereplős verzióival is. Összegyűjtöttük az 5 kedvencünket, és hoztunk egy meglepetést is, ami hamarosan a mozikba kerül.

1. Alice Csodaországban

[beagyaz:video:372]

Az élőszereplős Disney-k ezzel a filmmel indultak, ha nem számítjuk az olyan korábbi próbálkozásokat, mint a Hook. Az Alice Csodaországban filmváltozatát a nagyszerű Tim Burton-nek köszönhetjük, aki számos fantasztikus színészt válogatott be szereplőként, köztük Johnny Deppet és Helena Bonham Cartert. Az első rész óta már az Alice Tükörországban is megjelent, így ha tetszik ez a film, biztatunk arra, hogy nézd meg a folytatást is.

2. Demóna

[beagyaz:video:373]

A Demóna egy kicsit változtatott az eredeti forgatókönyvön, hiszen egy teljesen más szemszögből ismerhetjük meg a Csipkerózsika történetet. A meséből ismert gonosz tündér sem volt mindig rossz, kezdetben egy jóságos, fiatal lány volt, akivel aztán történt néhány szörnyűség. Ha kíváncsi vagy arra, hogy a hercegnős Disney-k egyik leggonoszabb gonoszának hogyan alakult a sorsa, akkor neked ajánljuk ezt a filmet!

3. A szépség és a szörnyeteg

[beagyaz:video:374]

Szerintünk az egyik legcsodálatosabb az élőszereplős Disney-filmek közül A szépség és a szörnyeteg, amelyben a meséből ismert, varázslatos francia városkát hihetetlen pontossággal tudták megjeleníteni. A jól ismert történet élőszereplős változatban még izgalmasabb és még romantikusabb! A főszerepet, a gyönyörű Belle-t Emma Watson alakítja, aki többször dalra is fakad a filmben.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!