Nyolc film, ami elgondolkodtató csavarral ér véget – Ha unod a sablonos sztorikat

Kerekes Vivien
Írta: ,
Nyolc film, ami elgondolkodtató csavarral ér véget – Ha unod a sablonos sztorikat

Mindig azok a legjobb filmek, amelyek végén néhány percig még meredten nézel a képernyőre, és próbálod feldolgozni a váratlan, ugyanakkor hihetetlenül izgalmas befejezést. Persze nem a legegyszerűbb feladat rábukkanni az ilyen sztorikra; épp ezért most összegyűjtöttünk néhány híres és kevésbé híres filmet, hogy megkönnyítsük a keresgélést.

Az őslakó Kép forrása: imdb.com

A történet főszereplője John Oldman, a látszólag átlagos történelemprofesszor, aki egyik napról a másikra úgy dönt, ott hagyja az egyetemet. Kollégái meg is látogatják a váratlan döntés miatt, és igyekeznek kideríteni, mi az oka a hirtelen jött váltásnak.

A professzor pedig belekezd egy olyan történetbe, amit először senki sem tud elhinni: állítása szerint ugyanis halhatatlan, és a titok megőrzése érdekében 10 évente új helyre kell költöznie.

Sőt, valójában már 14 000 éve él a Földön, és rengeteg történelmi eseménynek volt szemtanúja. Rövidesen bele is kezd a sztoriba, ami garantáltan meglepő befejezéssel zárul le!

Holtodiglan Kép forrása: movieswithaplottwist.com

A 2014-es év egyik legizgalmasabb filmjét Ben Afflecknek köszönhetjük!

A történetben első ránézésre egy boldog házaspárt láthatunk: Nick és Amy épp öt éve házasodtak össze, és az ünneplésre készülnek.

Aztán egyszer csak a nő felszívódik; senki sem tudja, mi történt vele, és a bűnös nyomok egyre inkább Nick felé mutatnak.

Csakhogy nem ilyen egyszerű a dolog, ugyanis a visszaemlékezések során egyre inkább belelátunk a házaspár életébe, rövidesen pedig már lehetetlen eldönteni, a két fél közül ki is mond igazat.

Ha szereted a csavaros történeteket, mindenképp nézd meg a filmet, ebben ugyanis bőven találni fogsz meghökkentő jeleneteket!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!