8 film, ami elgondolkodtató csavarral ér véget – Ha unod a sablonos sztorikat

Kerekes Vivien
Írta: ,
8 film, ami elgondolkodtató csavarral ér véget – Ha unod a sablonos sztorikat

Mindig azok a legjobb filmek, amelyek végén néhány percig még meredten nézel a képernyőre, és próbálod feldolgozni a váratlan, ugyanakkor hihetetlenül izgalmas befejezést. Persze nem a legegyszerűbb feladat rábukkanni az ilyen sztorikra; épp ezért most összegyűjtöttünk néhány híres és kevésbé híres filmet, hogy megkönnyítsük a keresgélést.

Holtodiglan Kép forrása: movieswithaplottwist.com

A 2014-es év egyik legizgalmasabb filmjét Ben Afflecknek köszönhetjük!

A történetben első ránézésre egy boldog házaspárt láthatunk: Nick és Amy épp öt éve házasodtak össze, és az ünneplésre készülnek. Aztán egyszer csak a nő felszívódik; senki sem tudja, mi történt vele, és a bűnös nyomok egyre inkább Nick felé mutatnak.

Csakhogy nem ilyen egyszerű a dolog, ugyanis a visszaemlékezések során egyre inkább belelátunk a házaspár életébe, rövidesen pedig már lehetetlen eldönteni, a két fél közül ki is mond igazat.

Ha szereted a csavaros történeteket, mindenképp nézd meg a filmet, ebben ugyanis bőven találni fogsz meghökkentő jeleneteket!

Közönséges bűnözők Kép forrása: imdb.com

Noha a film már több mint 20 évvel ezelőtt készült, a forgatókönyve bizony a mai napig megállja a helyét!

Adott öt közönséges bűnöző, akiket bevisznek a rendőrségre – ők pedig úgy döntenek, ha már az élet egy helyre sodorta őket, összeállnak egy bandába.

Sorra halmozzák a bűntetteket, míg nem szembe találják magukat az alvilág egyik legkegyetlenebb alakjával, egy bizonyos Keyser Sözével.

A történetet az egyik férfi szemszögéből ismerjük meg, a befejezés után pedig biztosan meg akarod majd nézni még egyszer a filmet: nem véletlenül állítják ugyanis sokan, hogy az egyik legzseniálisabb lezárással ér véget, amit valaha is láttak.

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)