5 elfeledett film a 90-es évekből, amit érdemes újranézni

Balatoni Dóra
Írta: ,
5 elfeledett film a 90-es évekből, amit érdemes újranézni

Ha te is imádod a 90-es évek filmjeit, megható témáit, kedves arcait, sokszor kiszámítható végkifejleteit, úgy ezt a rég nem látott filmekből való összeállítást most neked hoztuk el!

Szabadítsátok ki Willyt! Kép forrása: hu.pinterest.com

Végül, de nem utolsósorban itt egy remek történet az egész családnak!

Ha egy érdekes, szórakoztató filmre vágysz, amiből még a gyermeked is sokat tanulhat, érdemes a legkisebbekkel is megnézetni a Szabadítsátok ki Willyt!.

Egy tündéri kardszárnyú delfinről szól, akit egy delfináriumba zártak, hogy szórakoztassa a közönséget. Ő azonban nem hajlandó erre, ezért a hely tulajdonosa az állat elpusztítása mellett dönt.

Szerencsére ott van a kis Jesse, aki mindent elkövet azért, hogy megmentse kedves barátját. Szívmelengető, izgalmas történet, amit az egész családnak látnia kell.

A tehetséges Mr. Ripley Kép forrása: kookielondon.com

Ha annyit mondunk, hogy Jude Law és Matt Damon játszik együtt egy filmben, akkor már csak a két szuper pasi miatt is érdemes megnézni!

A tehetséges Mr.

Ripley azonban nem csak miattuk jó, egy igazán izgalmas és érdekes történetet láthatunk kibontakozni.

Nem egy romantikus alkotásról van szó, sőt a film tulajdonképpen egy pszichológiai thriller, ami Patricia Highsmith írónő regényének a feldolgozása.

Adott egy nem túl módos fiatalember, aki egy partin véletlenül összeismerkedik egy gazdag úriemberrel. Teljesen lenyűgöző őt a csillogás, és az a terve, hogy mindenáron bekerüljön a legmenőbbek közé. És persze semmitől sem riad vissza…

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv