Szuper disztópia sorozatok, amiket érdemes nézned - Ha nehezen bírod Offred nélkül

Bodnár Alexa
Írta: ,
Szuper disztópia sorozatok, amiket érdemes nézned - Ha nehezen bírod Offred nélkül

Kép forrása: unsplash

Ha neked is hiányzik Offred története, és már tűkön ülve várod, hogy megérkezzen a Szolgálólány meséjének új évada, érdemes tenned egy próbát néhány másik disztópia sorozattal is, hogy ne legyen unalmas a várakozás. Hoztunk neked most néhányat a legérdekesebb disztópia szériák közül, amelyekből kedvedre válogathatsz. Mutatjuk is ezeket!

Visszatérők, The 100

A Visszatérők című széria jelenleg az ötödik évadnál tart, így ha beleszeretsz, biztosan lesz elég néznivaló epizódod, amíg megérkezik a Szolgálólány meséje.

A történet szerint a Földön elpusztultak az emberek, viszont 400 embernek sikerült elmenekülnie a föld körül keringő űrállomásra.

Itt túlnépesedtek és az erőforrásaik kimerültek. Kénytelenek visszatérni a Földre, hogy megnézzék élhető-e. 100 fiatalkorú bűnözőt küldenek le.

A hátrahagyottak, The leftovers

Ebben a disztópia sorozatban hirtelen, megmagyarázhatatlan okból, egyszer csak eltűnik 100 millió ember a Földről. Akik itt maradtak, érthetetlenül állnak a történtek felett, amely minden hátrahagyott életét igencsak megváltoztatja.

Az emberek különféle módokon próbálják meg feldolgozni a többiek eltűnését, kisebb-nagyobb sikerekkel.

Van, aki teljesen beleőrül az új helyzetbe, de van olyan is, aki profitálni szeretne belőle. Ha kíváncsi vagy, mit vált ki belőlük az eset, kukkants bele egy-két epizódba.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!