5 szuper disztópia sorozat, amit érdemes nézned - Ha nehezen bírod Offred nélkül

Bodnár Alexa
Írta: ,
5 szuper disztópia sorozat, amit érdemes nézned - Ha nehezen bírod Offred nélkül

Kép forrása: unsplash

Ha neked is hiányzik Offred története, és már tűkön ülve várod, hogy megérkezzen a Szolgálólány meséjének új évada, érdemes tenned egy próbát néhány másik disztópia sorozattal is, hogy ne legyen unalmas a várakozás. Hoztunk neked most néhányat a legérdekesebb disztópia szériák közül, amelyekből kedvedre válogathatsz. Mutatjuk is ezeket!

Az utolsó ember a Földön, The Last Man on Earth

A sorozat szerint 2020-at írunk, amikor is egy világjárványnak köszönhetően kipusztult a teljes emberiség, és az összes állat is a Földről.

Illetve, egy embert kivéve: ő Phil, aki egy amerikai kisvárosban tengeti mindennapjait, és abban reménykedik, hogy mégsem ő az egyetlen túlélő, hiszen nagyon vágyik a társaságra, főként egy nőére.

Aki hamarosan meg is érkezik. És utána egy másik is. Aztán még néhány ember. Hogy mi lesz ebből? Nézz bele a sorozatba, és kiderül!

A hátrahagyottak, The leftovers

Ebben a disztópia sorozatban hirtelen, megmagyarázhatatlan okból, egyszer csak eltűnik 100 millió ember a Földről. Akik itt maradtak, érthetetlenül állnak a történtek felett, amely minden hátrahagyott életét igencsak megváltoztatja.

Az emberek különféle módokon próbálják meg feldolgozni a többiek eltűnését, kisebb-nagyobb sikerekkel.

Van, aki teljesen beleőrül az új helyzetbe, de van olyan is, aki profitálni szeretne belőle. Ha kíváncsi vagy, mit vált ki belőlük az eset, kukkants bele egy-két epizódba.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!