TOP 10 nem animációs Disney film, amit felnőttként mi imádunk

Bodnár Alexa
Írta: ,
TOP 10 nem animációs Disney film, amit felnőttként mi imádunk

A Walt Disneyről legelőször mindenkinek a mesék jutnak eszébe, hiszen sokan nőttünk fel a Disney-féle animációs filmeken. De a Walt Disney Pictures számtalan élőszereplős filmet is készít, amelyek között sok olyan is van, amit felnőttként is szívesen újranézünk. Összegyűjtöttük a kedvenceinket!

A Karib-tenger kalózai Kép forrása: imdb.com

A filmsorozat, amelynek köszönhetően a kalózos téma ismét népszerű lett, szintén egy Walt Disney alkotás!

Jack Sparrow kapitány egy igazi szélhámos lókötő, akit összesodor az élet egy nemes hölggyel és egy kovácsmesterrel, amely már önmagában számos érdekes bonyodalmat vetít előre.

A látványos helyszíneknél már csak a szereplők kosztümjei és maszkai a még különlegesebbek, és persze maga a történet, ami az ötödik rész után sem unalmas!

A zseniális Tim Burton jegyzi a legújabb Alice Csodaországban feldolgozást, amelyben Alice már nem kislány, hanem 17 éves, és visszatér oda, ahol már gyermekként is járt, újra követve a fehér nyulat.

Csodaországban egy kicsit mindenki őrült, ebben az új változatban pedig pláne: ha szeretnél egy olyan filmet, amelyben minden karakter egy kicsit furcsa, és persze látványos technikával készült az alkotás, akkor ezt válaszd!