5 örök klasszikus Demi Moore-film nyári estékre

R. Szabó Zsuzsa
Írta: ,
5 örök klasszikus Demi Moore-film nyári estékre

Kép forrása: unsplash

Demi Moore fiatalon igazi bombanő volt, sugárzott belőle a nőiesség, és egyszerre volt megkapóan bájos és szívdöglesztően szenvedélyes. A kilencvenes évekből több szerepe emlékezetes még ma is. Válogatásunkban nemcsak ebből az időszakból merítettünk. A színésznő öt olyan filmjére hívjuk fel a figyelmedet, amelyeket kár lenne kihagyni. Ajánlataink közt vannak igazi klasszikusok, filmtörténeti alapművek, valamint misztikus és erotikus thrillerek is.

Demi Moore ebben a vészjósló jelekkel teli, kemény lélektani drámában egy sikeres írónőt alakít, akinek a kisfia már a film elején meghal.

Túlzottan elfoglalt volt, nem figyelt eléggé a gyermekére, így nemcsak a gyászával, hanem a lelkiismeretével is meg kell küzdenie.

A szörnyű tragédia után tönkremegy a házassága és elvonul egy csendes helyre, ahol egy magányos kis házban, egy világítótoronyhoz közel készül befejezni legújabb regényét.

Megismerkedik a toronyőrrel, egy szimpatikus férfivel, aki kellemes társaságnak tűnik, ám a gyászoló anya ezzel a barátsággal még csöppet sem nyer nyugalomra…

Ha egy férfit maga a fiatal és bombatestű Demi Moore zaklat és tesz szexuális vágyainak a tárgyává, az önmagában még nem ijesztő.

Akkor azonban már az, ha beteges módon folyton kívánja és mindenféle alkukra kényszeríti.

Az erotikus jelenetekkel teli thrillerben Michael Douglas alakítja azt a családos férfit, Tomot, akit a főnöknője a kívánatos testével kínoz.

Mivel személyes sérelem is áll a nő tetteinek hátterében, Tom próbál ellenállni. A visszautasítást azonban a nő rosszul viseli, szexuális zaklatással vádolja meg a kelepcébe csalt férfit.

Ha érdekel, hogyan áll össze a történet, nézd végig ezt a forró pillanatokban is bővelkedő filmet.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!