Decemberben ezekért a filmekért érdemes beülni a moziba

R. Szabó Zsuzsa
Írta: ,

December a családi, baráti együttlétek, meghitt pillanatok időszaka, ilyenkor általában még azok is eljutnak moziba, akik máskor nem nagyon. Válogatásunkba karácsony és szilveszter témájú, ünnepre hangolt filmeket is találtok – a BÚÉK című magyar filmben látható szituációkról, eseményekről biztosan tudtok majd vitázni, beszélgetni a barátaiddal!

1. Álommeló

Ha szereted Jennifer Lopezt és a könnyű kis vígjátékokat, akkor nézd meg az Álommelót! Maya (Lopez) egy szupermarketben dolgozik, szeretné az életét felpezsdíteni, új pozíciót, jobban fizető állást akar. Megpályázza a menedzseri állást, de nincs meg a képesítése hozzá. Nem adja fel. Új Facebook-profilt kap, oldalát a barátai kiglancolták, felturbózták, azaz kap egy új személyiséget, új szokásokkal, kapcsolatokkal, tapasztalatokkal. Beválik.

Állást ajánlanak neki New York egyik legmenőbb vállalatánál. Megújult, elegáns külső, sok fizu, új életminőség! De alkalmazkodnia kell a pozíció adta feladatokhoz, és azzal sem számol, hogy ő lesz az egyetlen, aki a papírjai szerint beszél kínaiul. A filmben Lopez mellett játszik Milo Ventimiglia is, akit többek közt a Szívek szállodájából is ismerhetsz, ő volt Jess.

[beagyaz:video:408] 

2. A Grincs

Grincs szőrös, mogorva zöld lény, akiből a szeretet ünnepe gyűlölködést, utálatot vált ki. A barátságtalan, gonoszkodó Grincs Theodor Seuss Geisel elméjéből pattant ki évtizedekkel ezelőtt.

Most újra mesefilm készült róla a Gru és a Kis kedvencek titkos élete alkotóitól.

Grincs szétszedi a kedves kis hóembereket, leveri a boltok polcairól az árut, ott bosszantja a lelkes karácsonyvárókat, ahol tudja. Álmikulásnak készül, de az ő célja bizony nem az ajándékozás! Mindent elkövet, hogy ellopja a karácsony varázsát, elvegye az emberek örömét. Grincs kis kutyuskája viszont a gazdijával ellentétben nagyon aranyos!

[beagyaz:video:409]

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!