5+1 „bűnös élvezet” film, amit akárhányszor képesek vagyunk megnézni

Marcali Nóra
Írta: ,
5+1 „bűnös élvezet” film, amit akárhányszor képesek vagyunk megnézni

A filmipar az utóbbi években egyre több művészfilmet juttat el az átlagnézőhöz, ami nagyszerű, hiszen szélesedik a látókörünk. De van olyan, amikor egy filmről pontosan tudod, hogy nem a művészeti értéke miatt imádod, hanem egyszerűen azért, mert öröm nézni. Ilyeneket gyűjtöttünk most csokorba.

Baby-t senki sem ültetheti a sarokba!” – szinte együtt tátogjuk Patrick Swayze-vel ezt a klasszikus mondatot a film végén, miközben reméljük, hogy a mellettünk ülő párunk is legalább annyira élvezi a filmet, mint mi, századszor.

Az a helyzet, hogy ez nem túl valószínű, az viszont igen, hogy pusztán azért nézi meg, mert igazán szeret és a kedvünkre akar tenni.

Ez a film tényleg az, amit szinte minden nő imád: hangulatos, szép, a jó elnyeri jutalmát és ráadásul még táncolnak is benne.

Mi kell még?

Csodás történet arról, hogy az igaz szerelemnek az égvilágon semmi sem állhat útjába, és ott bukkanhat fel, ahol az ember a legkevésbé számít rá.

Richard Gere és Julia Roberts kettőse örök kedvenc és szívünk szerint mi magunk is kiosztanánk a nagyképű eladót a Rodeo Drive-on, aki nem akarja kiszolgálni Vivient.

Nem lehet megunni!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba