3 bizarr sorozat, amit megéri újranézni

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
3 bizarr sorozat, amit megéri újranézni

Itt az ősz, hosszabbak és unalmasabbak az esték, a Trónok harcára még jócskán várni kell, a The Walking Deadben pedig meg már meghalt az összes kedvenc szereplőd. Szerencsére van néhány sorozat, amit bármikor újra elő lehet venni, és mivel már mindegyik véget ért, akár egyben le is darálhatod őket – ha nem vágysz másra, csak egy kis punnyadásra.

1. Twin Peaks

Cooper ügynök egy csendes kisvárosba érkezik, hogy felderítse a gyönyörű, tizenhét éves lány, Laura Palmer halálát. A brutális gyilkosság mögött azonban sokkal több van, mint egy, az FBI ügynökei számára már megszokott sorozatgyilkosság, és hamar kiderül, hogy Coopernek sokkal többel kell szembenéznie, mint amire emberileg számítani lehetett. ,

[beagyaz:video:190]

David Lynch klasszikusát vagy imádni, vagy gyűlölni fogod, mert a különc rendező néha zavarba ejtő megoldásokhoz nyúl. A zsanrák keverésével a sorozat végig izgalmas, rejtélyes, helyenként kifejezetten félelmetes, mégis humoros marad. Nem az a fajta thriller, amiben attól rettensz meg, hogy egy sötét sarokból előugrik a gyilkos – szép lassan állítja fel az összes szőrszálat a hátadon. Mivel mindössze két évadból áll, és igazi televízió-klasszikusról van szó, mindenképpen érdemes adni a dolognak egy esélyt. 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!