Ezt árulja el rólad az, hogy milyen típusú filmet szeretsz nézni

Szirák Viki
Írta: ,

Mindenkinek van kedvenc típusa, ha filmekről van szó. De azt tudtad, hogy rendkívül sokat elárul rólad az, hogy a vígjátékokért rajongsz igazán, vagy nagy horrorkedvelő vagy? Most eláruljuk, mit fed fel a személyiségedről az általad preferált filmes műfaj!

Nálad az abszolút kedvenc a vígjáték és a komédia? Ha szinte mindig ilyen poénos filmeket nézel, az arra utal, hogy egy igazán vidám, optimista szemléletű ember vagy, aki nem mindig veszi az életet olyan nagyon komolyan.

Szinte mindig arra törekszel, hogy megnevettess másokat, néha akár annak árán, hogy magadból csinálsz bolondot előttük.

A lényeg a jó hangulat! Ugyanakkor tény, hogy nehezen viseled a problémás helyzeteket, és emiatt sokszor hajlamos vagy úgy tenni, mintha ezek nem is léteznének.

Úgy gondolod, ha nem veszel tudomást róluk, megszűnnek létezni. Arról nem is beszélve, hogy szeretsz elmenekülni a konfliktusok elől, mert te egyszerűen csak jól akarod érezni magad.

Te az a típus vagy, akinek szüksége van az adrenalinra! A való életben is imádod a spontán helyzeteket, a kalandos kirándulásokat, és ha valaki, akkor te nem félsz felülni a hullámvasútra.

Nem ijesztenek meg a kockázatos helyzetek, és az sem, ha a komfortzónádon kívülre kell merészkedned, mert mindig sikerül megtalálnod a helyed.

Azt viszont nagyon rosszul viseled, ha elveszíted a szabadságodat, korlátozni próbálnak mások, vagy a hétköznapok mókuskerekében rekedsz.

Neked szükséged van az állandó izgalmakra, hogy igazán boldognak érezhesd magad!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!