A nyár legjobbnak ígérkező filmjei, amikért muszáj beülnöd a moziba

Körtvélyfáy Zsófia
Írta: ,

A napfény, a vízpart, a hűsítő koktélok mellett rengeteg jó filmmel is vár minket a nyár. Mivel egy forró nap után nincs is jobb a moziban hűsölni a barátnőkkel, mi most összegyűjtöttük Nektek a legígéretesebb filmeket, amiket mindenképp meg kell néznetek. Íme:

The Book of Henry Kép forrása: notey.com

Gregg Hurwitz 1998-ban írta az eredeti forgatókönyvet, de azóta átesett még pár változtatáson. A történet egy tizenkét éves kisfiúról szól, aki egy vidéki városkában él öcsével és édesanyjával.

Henry, a főszereplő teljesen odáig van a szomszéd házban élő Christináért, akit mostohaapja bántalmaz. A fiúcska tervet eszel ki a lány megmentésért, elképzeléseit pedig egy könyvbe írja le.

Édesanyja megtalálja ezt és úgy dönt, hogy segít fiának.

Megan Leavey Kép forrása: impawards.com

Kutyarajongóknak kötelező beülni erre a filmre, hiszen ha nem lenne elég, hogy egy hős kutyáról szól, mindez még igaz történeten is alapul.

Leavey, Rex nevű bombakereső kutyájával az amerikai tengerészgyalogságnál szolgált. Sokak életét mentették meg azzal, hogy az elásott aknákat és robbanószerkezeteket még időben megtalálták.

Egy nap azonban, Leavey és németjuhásza súlyosan megsérül így haza kell menniük a frontról. Míg Leavey biztonságban haza ér, addig kutyájáról semmit nem tudni.

A gazda minden szálat megmozgat, hogy újra találkozhassanak.