A megtestesült gonosz hamarosan a mozikban: jön a Lazarus hatás

Nagy Ágota
Írta: ,

A Blumhous Productions, A bűn éjszakája, A gonosz háza és a Sinister producerei és a Lionsgate visszahozza a halottakat az életbe A Lazarus hatás című thrillerben.

Egy csapat végzős diák a halottak újraélesztésével kísérletezik. Amikor sikeresen felélesztenek egy kutyát, tudják, hogy ez az áttörés meg fogja változtatni a világot.

De amikor a dékán tudomást szerez a jóvá nem hagyott tesztekről, leállítja a kísérleteket, elkobozza az anyagokat a készített videókkal együtt, amely bizonyítaná, hogy a kísérlet működik.

Kétségbeesésükben, hogy évek munkájának eredményeit megmentsék, betörnek saját laboratóriumukba, hogy reprodukálják az eredményeket. De a nagy kapkodásban a csapat egyik tagját megrázza az áram, teljes kétségbeesésben hagyva a csoportot… amíg azok ráébrednek, hogy ő lehet az első emberi tesztalany.

Amit viszont figyelmen kívül hagynak, hogy ha valakit visszahozol a halálból, az már nem ugyanaz az ember. És amit magukkal hoznak, az a megtestesült gonosz….

A főbb szerepekben Olivia Wilde (A nő, Hajsza a győzelemért, Doktor House), Mark Duplass (Együttlét, The Mindy Project, A liga), Evan Peters (Amerikai Horror Story), Sarah Bolger (Egyszer volt, hol nem volt) és Donald Glover (Balfékek) lesznek majd láthatóak.