A legszexibb erotikus könyvek, ha társat keresel éjszakára

Schuster Borka
Írta: ,

Van élet a Szürke 50 árnyalatán túl is! Olyan erotikus könyvek közül szemezgettünk, amelyek akkor is felforralják az éjszakádat, ha egyedül töltöd azt, de nem hagynak cserben akkor sem, ha a hálótársadnak olvasnál fel pár vérforraló bekezdést.

Sipos Éva: Hatvan titkos perc Kép forrása: lira.hu

Kinek a fantáziáját nem izgatja, hogy vajon milyen igazából egy prostituált élete? Vajon mit gondol magában a férfiakról, akiket kiszolgál? Nóra, aki ezt a foglalkozást űzi, a csoportfoglalkozás keretében, amelyet Zsuzsa barátnője tart, fontos titkokat oszt meg a hallgatóságával.

Egy másik előadó, Péter, aki pszihológus, felfigyel a nőre, vonzalom alakul ki köztük, amelynek a kiteljesedése nem bonyodalommentes. A közönség soraiban egy zaklató is felbukkan.

Nem várt fordulatok teszik izgalmassá a történetet, amely más oldalról világítja meg az ősi mesterség világát, és fellebbenti a fátylat a párkapcsolati problémák okairól. Sipos Éva könyvén keresztül most te is beleshetsz a bizalmas ülésekre, sőt hazáig is követheted a szereplőket, hogy megismerd minden egyes titkukat.

Lakatos Levente: Szigor Kép forrása: libri.hu/

Az egykoron kicsapongó életű Liza és vőlegénye, a fényes politikai karrier előtt álló Sándor a kívülállók szemében tökéletes álompárnak tűnik, ám színlelt boldogságukat kínos titkok tartják egyben. Mikor a lány egy félreértés folytán találkozik egy sármos idegennel, aki darabokra töri a testi és érzelmi nélkülözés miatt már megrepedt álarcát, a botrány elkerülhetetlen.

Vajon Liza képes kiköszörülni a csorbát, vagy az édesapja politikai hírnevével együtt a saját jövőjét is beszennyezi?

Szentesy Igor, vagy ahogy a barátai hívják, Szigor keresett reklámszakember, a kormányzó párt újonnan felfogadott propagandistája. Kreativitása, komolysága és keménysége előtt nem csak a politika zárt ajtói, de a női combok is sorban kitárulnak. Ritkán mosolyog, utálja az ellenkezést, de imádja heccelni a sorsot.

Liza és Szigor őrült vágyaktól hajtva félelmetes játszmába kezd, de vajon melyikük a dörzsöltebb játékos ezen az erotikus sakktáblán? A három kötetes erotikus regény a népszerű e-könyv alapján most már papír formátumban is arra vár, hogy az ágyadba bújhasson veled.