A legjobb táborozós filmek a nyári mozizáshoz

Bodnár Alexa
Írta: ,

Ha még nem láttál egy nyári táboros filmet, akkor azért, ha pedig kimondottan szereted ezeket a filmeket, akkor pedig azért érdemes megnézned legalább egyet a legjobbak közül. Összegyűjtöttük neked a mi kedvenc nyári táboros filmjeinket, hogy válaszhass közülük kedvedre valót.

Holdfény királyság (Moonrise Kingdom), 2012 Kép forrása: lifehack.org

Wes Anderson filmje nem egy klasszikus táborozós vígjáték, sokkal inkább filmdráma, egy nagyon érdekes történettel, kicsit furcsa megoldásokkal és gyönyörű képekkel.

A történet 1965 nyarán játszódik, és két kiskamaszról szól, akik szerelmesek lesznek egymásba, és megszöknek a vadonba a nyári táborból.

A tábor közössége és a New England partján lévő kis sziget lakói, ahol a tábort tartják közösen indulnak a gyerekek felkutatására.

Ha szereted a néhány tíz évvel ezelőtt játszódó történeteket, és tényleg egy érdekes filmet néznél, akkor mi ezt javasoljuk neked.

A rengeteg jelölést és díjat bezsebelt nyári tábor egyáltalán nem úgy akarja bemutatni a táborozást, hogy megszépíti azt, hiszen pontosan arról szól a történet, hogy versengenek egymással a 10-12-14 éves gyerekek, és milyen csínytetteket követnek el egymás ellen, és hogyan fognak össze a táborvezetővel szemben.

A történetet bonyolítja egy szép lány érkezése, aki miatt harc alakul ki egy közös faházban élő baráti társaság között is.