A legjobb, ősszel játszódó filmek forró csoki mellé

Balatoni Dóra
Írta: ,

Mit is lehet csinálni a szürke, esős, hűvös napokon? A legjobb, ha ilyenkor bekuckózol a jó meleg szobába, betakarózol, kezedbe fogsz egy bögre forró csokit és elindítasz egy jó filmet. Cikkünkben most 5 olyan klasszikust ajánlunk, amelyek ősszel játszódnak és garantáltan jó érzés lesz újranézned őket!

Harry és Sally Kép forrása: hubpages.com

1989, romantikus film/vígjáték. Főszerepben: Billy Crystal, Meg Ryan, Carrie FisherKi ne emlékezne azokra az aranyló, vöröslő falevelekre, amelyek a jelenetek hátterében megjelennek?

De természetesen nem csak az őszi New York látképe teszi felejthetetlenné ezt a klasszikust, hanem a főszereplők alakítása is.

A film a férfi és a nő közötti kapcsolatot boncolgatja. Kialakulhat szoros barátság a két nem képviselői között?

Mi történik akkor, ha egyszer mégis lefekszenek egymással? Érdekes, aranyos történet, idén mindenképp érdemes újranézni egy bögre forró csokival a kezünkben!

A szerelem hálójában Kép forrása: glamour.com

1998, filmdráma/romantikus film. Főszerepben: Tom Hanks, Meg Ryan

Egy újabb romantikus film Meg Ryan főszereplésével, a színésznő partnere pedig ezúttal Tom Hanks.

A történet azt a korszakot mutatja be, amikor még nem volt Tinder, az internetes társkeresés kimerült az e-mailezgetésől. Régi szép idők!

Ugye milyen jó is volt még akkor? A filmben az évszakok váltják egymást, de van egy igazán emlékezetes jelenet, amelyben Joe (Tom Hanks) kifejti, mennyire szereti New York őszi arcát.

Mint mondja, ilyenkor mindig kedve támad beszerezni az iskolai felszerelést. Szívesen küldene egy csomag írószert Kathleennek (Meg Ryan) is, már ha tudná a lakcímét…