A legjobb filmek, amik Valentin-napra hangolnak

Gyöngyösi Lilla
Írta: ,

Nyakunkon az év legromantikusabb napja, itt az idő megtalálni mellé a legmegfelelőbb filmet! Csupa olyan kedvencet válogattunk össze, amelyek az igaz szerelmet éltetik – tökéletes kiegészítői lehetnek a Valentin-napnak, akár a pároddal töltöd, akár egyedül. Kapj elő egy doboz bonbont és induljon a filmezés!

Álom luxuskivitelben

Akkora divatbolond vagy, hogy te is legszívesebben a Tiffanynál reggeliznél? Akkor ezt a tökéletes, mégsem üres tündérmesét imádni fogod. Az Álom luxuskivitelben maga a megtestesült báj és elegancia, amely mindörökre bebetonozta Audrey Hepburn divatikon státuszát.

A bolondos lány és a gátlásos író különös találkozásának története a szellemes párbeszédek, a minden ízében stílusos környezet és persze a javíthatatlanul romantikus finálé miatt lett legendás. Igazi csemege!

Kaliforniai álom

Mi a fontosabb: a karrier vagy a boldogság? Mostanában mindenki a Kaliforniai álomról beszél, nem véletlenül: ez a film egyszerre tiszteleg a legnagyobb klasszikusok előtt és újítja meg a musical műfaját.

De a legfontosabb, hogy vérbeli romantikus történet!

Olyan filmre vágysz, amitől egy kicsit színesebbnek és vidámabbnak látod a szürke hétköznapokat? A 14 Oscar-díjra jelölt Kaliforniai álom varázslatos élmény, ráadásul a zenéje sem fog egykönnyen kimenni a fejedből.