8 színész és színésznő, akinek jót tett a kor

Marcali Nóra
Írta: ,

Ha valaki olyan szerencsés, hogy egy életen át a színész vagy zenész szakmában marad, akkor bizony végigkövethetjük változásait, legyen szó a külsejéről vagy éppen a karrierjéről. Íme, néhány kedvenc színészünk, akik bebizonyítják, hogy a kor csak egy szám és hiába öregszenek, lehet, hogy épp ekkor érnek igazán révbe a szakmájukban, a magánéletükben és találják meg legjobb formájukat külsőre is.

Abszolút el tudjuk fogadni, hogy valakinek a fiatal, tejfölszőke, ábrándos tekintetű Brad Pitt az ideálja, de szerintünk külsejét és pályafutását illetően is Mr. Pitt az ékes példája annak, ha valaki a korral csak nemesedik.

Ahogy kinőtt a szépfiú karakterből, sokkal kiforrottabb szerepeket kapott, Tarantino legutóbbi filmjével, a Volt egyszer egy Hollywooddal pedig úgy tűnik felért a csúcsra, hiszen sorra nyeri a díjakat.

Érdemes meghallgatni a díjátadókon mondott beszédeit, ennyire laza és humoros rég volt bárki a hasonló eseményeken.

A Vészhelyzet Ross dokijaként szerettük meg, amikor még csupán a harmincas éveiben járt, és híre sem volt legendás ősz halántékának.

Azóta sikerült kitörnie a sorozatsztár szerepből, mára pedig mindannyiunk kedvenc ősz amorózója lett, aki hosszú évek kalandozása után nemcsak szakmailag, de magánéletében és boldogságra lelt párja, Amal Clooney emberi jogi ügyvéd mellett.