8 színész és színésznő, akinek jót tett a kor

Marcali Nóra
Írta: ,

Ha valaki olyan szerencsés, hogy egy életen át a színész vagy zenész szakmában marad, akkor bizony végigkövethetjük változásait, legyen szó a külsejéről vagy éppen a karrierjéről. Íme, néhány kedvenc színészünk, akik bebizonyítják, hogy a kor csak egy szám és hiába öregszenek, lehet, hogy épp ekkor érnek igazán révbe a szakmájukban, a magánéletükben és találják meg legjobb formájukat külsőre is.

Abszolút el tudjuk fogadni, hogy valakinek a fiatal, tejfölszőke, ábrándos tekintetű Brad Pitt az ideálja, de szerintünk külsejét és pályafutását illetően is Mr. Pitt az ékes példája annak, ha valaki a korral csak nemesedik.

Ahogy kinőtt a szépfiú karakterből, sokkal kiforrottabb szerepeket kapott, Tarantino legutóbbi filmjével, a Volt egyszer egy Hollywooddal pedig úgy tűnik felért a csúcsra, hiszen sorra nyeri a díjakat.

Érdemes meghallgatni a díjátadókon mondott beszédeit, ennyire laza és humoros rég volt bárki a hasonló eseményeken.

A Vészhelyzet Ross dokijaként szerettük meg, amikor még csupán a harmincas éveiben járt, és híre sem volt legendás ősz halántékának.

Azóta sikerült kitörnie a sorozatsztár szerepből, mára pedig mindannyiunk kedvenc ősz amorózója lett, aki hosszú évek kalandozása után nemcsak szakmailag, de magánéletében és boldogságra lelt párja, Amal Clooney emberi jogi ügyvéd mellett.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!