8 film, amit már nagyon vártunk: és végül hatalmasat csalódtunk benne

Szirák Viki
Írta: ,
8 film, amit már nagyon vártunk: és végül hatalmasat csalódtunk benne

Nem elég, hogy egy film jó színészekkel és izgalmas történettel készüljön el, ugyanis a marketingje legalább ennyit számít a sikerében. Azonban sokszor megesik, hogy a reklámozás során egy érdekfeszítő előzetest kapunk, a színészek beharangozzák az alkotást akár az év filmjének, majd a végeredmény messze elmarad az elvárttól. Elhoztunk 8 filmet, amit látva szinte mindenki csalódottan távozott a moziból.

Amit vártunk: Az X-Men széria méltó lezárására számítottunk, főszerepben a Trónok harca miatt oly népszerű Sophie Turnerrel. A leírás szerint a történet Jean Grey körül forog, aki kozmikus erővel bír, és egyike a legerősebb mutánsoknak. Azonban belső démonjaival folyamatos küzdelemben áll, amikor pedig elszabadul kezei közül az irányítás, a teljes X-Men családot szétszakítja, sőt, következő célja a bolygó lerombolása.

Amit kaptunk: Egy történetet, ami messze alulmúlt minden elvárást, és szomorú véget adott egy 20 éves szériának. A történet kifejezetten gyenge volt, amiről részben az tehetett, hogy eredetileg teljesen más véget szántak neki, ám az akkoriban megjelenő Marvel Kapitánynak is ugyanazt a befejezést adták a konkurens készítők, így sokszor át kellett írniuk a cselekményt. A szereplők közötti párbeszédek unalmas voltak, és folyton változott a karakterek motivációja, így pedig nehéz volt követni, mi miért történik.

Ez lett az X-Men történetének legrosszabbra értékelt filmje!

Amit vártunk: A Riviéra vadorzóinak modern remake-je, csak ezúttal női főszereplőkkel. A készítők azt ígérték, hogy a cselekmény fordulatos lesz, sokkal fiatalosabb, tele szuper poénokkal, és erős női karakterekkel. Anne Hathaway és Rebel Wilson neve már önmagában a sikert garantálta.

Amit kaptunk: Egy film, tele vulgáris poénokkal, lehetetlen élethelyzetekkel, és rendkívül kínos "cselekkel". A cselekmény szinte ugyanaz maradt, mint az eredeti esetében, annyi különbséggel, hogy a készítők azt szerették volna üzenni a nézőknek, hogy a nők mindig is jobb csalók lesznek, mint a férfiak – elvégre ők sosem fogják azt gondolni, hogy egy nő okosabb náluk. Még ha ebből a felvetésből akár ki is hozhattak volna valami fordulatosat, teljesen összezúzta a tény, hogy a főszereplők végig a testüket próbálták bedobni a pénz megszerzése érdekében, és nem az eszüket.

Hiába a vicces előzetes, abban nagyjából minden jó poént le is lőttek.