7 szuper minisorozat, amit egy hétvége alatt végignézhetsz

Szirák Viki
Írta: ,
7 szuper minisorozat, amit egy hétvége alatt végignézhetsz

Kép forrása: port.hu

Szeretjük azokat a sorozatokat, amelyek hosszú évadokon át viszik előre a cselekményt, alaposan megismertetik velünk a karaktereket, és akár hetekig a tévé elé kötnek minket. Azonban megesik, hogy egy hétvége során nem vágyunk másra, csak hogy hátradőljünk, és a két nap alatt elejétől a végéig megnézzünk egy jó történetet. Ha te is olyan minisorozatot keresel, ami izgalmas, fordulatos, és egyetlen évadban elmeséli a cselekményt, feltétlenül olvass tovább!

Naz, a pakisztáni fiatal diáksrác számára ez az este izgalmasnak ígérkezik. Meghívást kapott egy, a New York-i Lower East Side-ban rendezett partira, és hogy odajusson, titokban "kölcsönveszi" apja taxiját.

Útközben viszont egy gyönyörű nő ül be az autóba, Naz pedig úgy dönt, nincs abban semmi rossz, ha kocsikázni indul a lánnyal, majd hazaviszi őt.

A fuvar azonban mindent megváltoztat, a fiút ugyanis rövidesen egy gyilkossággal gyanúsítják meg, és nem biztos, hogy sikerül bizonyítania igazát.

Már ha egyáltalán igaza van...

Egy felkapott oknyomozó podcast alapján készült el 2018-ban ez a minisorozat, főszerepben Eric Banával és Connie Brittonnal.

Bár az erőteljesebb hatás érdekében bizonyos dolgokat átírtak, a történet szinte teljesen valós eseményeken alapszik. Adott Debra Newell, egy gazdag, sikeres cégtulajdonos, két lányával, régóta szingliként.

A nőnek már ugyan volt jó néhány rossz kapcsolata, mégsem adja fel a szerelem keresését, amikor pedig John belép az életébe, minden fenekestül felfordul körülötte.

A férfi sikeresnek tűnik, rendkívül kedvesnek, és rögtön oda van Debráért; de viselkedése néha kifejezetten gyanússá válik. Vajon ki is igazából John Meehan? Mert az hamarosan bebizonyosodik, hogy nem az, akinek elsőre hittük.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!