7 romantika tipp, amivel elbűvölheted párodat

7 romantika tipp, amivel elbűvölheted párodat

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 7 romantika tipp, amivel elbűvölheted párodat

A romantika fontos egy pár életében. Sokszor azonban sem időnk, sem pedig pénzünk nincsen rá, illetve az is előfordul, hogy egyszerűen nem jut semmi jó program az eszünkbe. Hogy utóbbi ne okozzon többé gondot, íme néhány tuti ötlet!

Vacsora

Természetesen az egyik örök klasszikus a vacsora kettesben. Ehhez nem kell feltétlenül étterembe menni, otthon is nyugodtan készíthetünk valamit.

Sőt! Most, hogy itt a kánikula, szemeljünk ki egy nyugodt területet a közeli zöldben, ahol nincs fényár, és nem rohangálnak az emberek.

Öleljük magunkhoz a piknikkosarat, néhány rúd gyertyát és persze a párunkat, és költözzünk ki egy fülledt hangulatú estére a természetbe.

Színház

Hogy miért a színház, és nem a mozi? Mert emberibb, és elegánsabb.

Bár a mozinak megvan az az előnye, hogy teljes a sötétség, az emberek mégis valahogy jobban emlékeznek egy darabra, hiszen ritkábban találkoznak vele.

Válasszunk romantikus előadást, vagy egy megkapó drámát, és a hangulatunk is biztosan kellemes lesz, miközben a partnerünk kezét szorongatva figyeljük, ahogyan a színészek egy gyönyörű történetet tárnak a szemünk elé.

Csónakázás

Kevés ennél romantikusabb dolgot lehet csinálni egy kellemes nyári estén. Amikor a nap már halványodik, és a lámpák sejtelmes fényjátéka csillog a vízen, akkor biztosan nyert ügyünk van.

A csónak magányában nem tudja senki, miről is suttogunk egymásnak, így valóban csak ketten lehetünk a csillagos ég alatt.

Vigyázat! Nagyon ne kapjon el minket a hév, mert a csónak ehhez kicsi is, kényelmetlen is, ráadásul, ha felborul, akkor víztől csöpögő, hiányos ruhában kezdhetünk magyarázkodni.

Séta

Ha pénzszűkében vagyunk, akkor az egyik legjobb megoldás a séta. Válasszunk hozzá egy szép parkot, egy műemléket, vagy esetleg egy kiállítást.

A lényeg, hogy legyen egy kis látnivaló is, ha másért nem, akkor azért, hogy ha esetleg kifogynánk a témából, akkor segítségünkre lehessen.

Wellness

Ez a program nem olcsó mulatság. Ráadásul az idő, amit ráfordítunk, lényegesen több, mint az előzőekben kifejtettek.

Ellenben a tökéletes ellazulás ígéretével kecsegtet minket, ami nem elhanyagolható, és, ha egy szobát is kiveszünk, akkor garantált a kettesben eltöltött „nyugodt” órák sora.

Ha hosszúhétvége mellett döntünk, akkor érdeme egy olyan helyen szállodát választani, aminek a környezetében látnivalók is vannak, ha esetleg elunnánk a pancsolást.

Fürdés

A wellness egyik alternatívája lehet egy közös kádfürdő. Bár nem olyan hosszan elnyúló program, és szobaszerviz sincs, de garantáltan kettesben leszünk, és a fürdőruha kötelező viselése sem feszélyez minket.

Feldobhatjuk a dolgot néhány gyertyával, halk, andalító zenével, és egy – egy pohár pezsgővel.

Sok esetben nem tudunk a kádban úgy elférni, ha egymással szemben ülünk. Ilyenkor sem kell feladni a dolgot, ha egy nő háta a férfi mellkasához simul, akkor remek rálátást enged mindenre, így valószínűleg egyikünk sem fogja bánni a helyhiányt.

Tipp

Ahhoz, hogy a romantika ne a bajok elfedését szolgálja, és ne tűzoltás, hanem kellemes emlékek tárháza lehessen, figyeljünk oda, hogy ne csak akkor nyúljunk hozzá, ha összevesztünk a másikkal, vagy érezzük rajta, hogy valami nem stimmel.

A legjobb, ha egy hónapban legalább egyszer csinálunk valami olyasmit, ami csak kettőnkért van. Ezzel nem csak a szerelmet könnyebb fenntartani, de az intimitásnak is adunk egy kisebb lökést.   

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!