7 romantika tipp, amivel elbűvölheted párodat

Scheftsik Tamás
Írta: ,
7 romantika tipp, amivel elbűvölheted párodat

A romantika fontos egy pár életében. Sokszor azonban sem időnk, sem pedig pénzünk nincsen rá, illetve az is előfordul, hogy egyszerűen nem jut semmi jó program az eszünkbe. Hogy utóbbi ne okozzon többé gondot, íme néhány tuti ötlet!

Vacsora

Természetesen az egyik örök klasszikus a vacsora kettesben. Ehhez nem kell feltétlenül étterembe menni, otthon is nyugodtan készíthetünk valamit.

Sőt! Most, hogy itt a kánikula, szemeljünk ki egy nyugodt területet a közeli zöldben, ahol nincs fényár, és nem rohangálnak az emberek.

Öleljük magunkhoz a piknikkosarat, néhány rúd gyertyát és persze a párunkat, és költözzünk ki egy fülledt hangulatú estére a természetbe.

Színház

Hogy miért a színház, és nem a mozi? Mert emberibb, és elegánsabb.

Bár a mozinak megvan az az előnye, hogy teljes a sötétség, az emberek mégis valahogy jobban emlékeznek egy darabra, hiszen ritkábban találkoznak vele.

Válasszunk romantikus előadást, vagy egy megkapó drámát, és a hangulatunk is biztosan kellemes lesz, miközben a partnerünk kezét szorongatva figyeljük, ahogyan a színészek egy gyönyörű történetet tárnak a szemünk elé.

Fókuszban

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv