6 szuper 2019-es film, ami valószínűleg elkerülte a figyelmed

Szirák Viki
Írta: ,
6 szuper 2019-es film, ami valószínűleg elkerülte a figyelmed

2019 izgalmas év volt filmek tekintetében: az új Joker minden elképzelést felülmúlt, a Házassági történet már most nagy esélyes az Oscarra, de persze a rekordot döntő Bosszúállókról sem feledkeztünk meg. Azonban akad pár film, ami nem feltétlenül kapott világra szóló promóciót, így talán a te figyelmedet is elkerülték. Pedig mindenkinek érdemes megnéznie őket!

An Easy Girl

A történet a francia riviérán játszódik, főszerepen Naïmával, a 16 éves, visszafogott lánnyal. Ő arról álmodozik, hogy hamarosan bekerül majd egy menő egyetemre, szerez egy diplomát, és jól fizető állást talál magának.

Unokatestvére, Sofia teljesen eltérő személyiség: a gyönyörű lány imádja habzsolni az életet, és pontosan tudja, hogyan csábítson el bárkit, akivel csak találkozik.

Amikor a két lány több időt tölt együtt, mindketten olyan lelki utazásra indulnak, ami megváltoztatja őket, és mindazt, amit valaha hittek magukról.

John F. Donovan halála és élete

Bár a film 2018-ban készült el, csak 2019-ben mutatták be. A film John F. Donovan körül forog, aki egy tinisorozat főszereplőjeként hatalmas karriert kezd befutni. Azonban hogy képes legyen a szakmában maradni, a srác kénytelen titokban tartani azt, hogy valójában saját neméhez vonzódik.

Néhány megértő rajongóban támaszra lel, azonban amikor a sajtó megszerzi ezeket a bizalmas üzeneteket, John karrierje, és ezzel együtt élete is elkezd összeomlani.

Igazán megható dráma, főszerepben Kit Haringtonnal!

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?