5+1 szivdöglesztő férfiszereplős sorozat, amit mindenképpen látnod kell!

Írta: ,

Te is sorozatfüggő vagy? De fogadjunk, hogy nem csak azért kukkantod meg a kedvenceidet, mert annyira izgalmas a sztori, hanem azért is, mert így végre viszont láthatod a kedvenc szexi karakteredet. Dögös színészekből pedig nincs hiány, éppen ezért most teszünk egy kísérletet arra, hogy sorra vegyük a legszívdöglesztőbb srácokat, akik napjaink méltán népszerű sorozataiban bukkannak fel.

Shameless – Szégyentelenek Kép forrása: jallenwhitenet.tumblr.com

1/6 Shameless – Szégyentelenek

Bár a Szégyentelenek már a nyolcadik évadnál jár, mégis érdemes megemlítenünk, ugyanis több igen csak helyes srác is felbukkan benne. Ha eddig még nem kezdted el, hát arra bíztatunk, hogy az újévben állj neki.

Nekünk egyértelműen Lip, azaz Jeremy Allen White a kedvencünk, aki kisfiús mosolyával gyakorlatilag azonnal levett minket a lábunkról. Ráadásul mind a nyolc évad oszlopos tagja, így egyetlen epizód erejéig sem kell nélkülöznünk őt.

Persze Lip kisöccséről sem feledkeztünk meg, de róla majd egy kicsit később.

 

2/6 Gotham

A 2015-ben bemutatott Gotham című sorozat első évadában tűnt fel Cameron Monaghan, aki egyébként már a Shamelessben is felkeltette az érdeklődésünket. A Batman, Bruce Wayne gyermekkorát feltáró sorozatban a dögös vörös színész Jerome Valeska karakterét formálta meg, majd a második évadban is visszatért három epizód erejéig.

A készítők azonban úgy nyilatkoztak, hogy Cameron karaktere a későbbiekben még jelentőségteljesebb lesz, ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy személyében a későbbi Jokert ismerhettük meg.

Nos, mi igazán örülnénk neki, ha Cameron visszatérne Gothambe, ám addig is csodáljuk őt a Szégyentelenekben.

Stranger Things Kép forrása: photographsnaps.us

3/6 Stranger Things

Ha szereted a misztikus kalandokat, akkor a Stranger Things egészen biztosan tetszeni fog, már csak azért is, mert a gyerekszínészek mellett olyan sármos pasik is helyett kaptak a sztoriban, mint Charlie Heaton.

Bár Chaerlieról az utóbbi időben megjelent néhány negatív hangvételű írás, mi azonban igyekszünk ezeket elhesegetni, hiszen a srác a kiskutya szemeivel folyamatosan elbűvöl minket.

Bár a Stranger Things csak 2019-ben folytatódik újra, de megnyugtat minket a tudat, hogy Charlie neve előreláthatólag szerepel a stáblistán.

Trónok harca Kép forrása: casaharington/Tumblr.com

4/6 Trónok harca

Na jó, ez az a sorozat, ahonnan egyszerűen képtelenség egyetlen jó pasit kiemelni. Részről részre kábítanak el bennünket a dögösebbnél dögösebb srácok.

Hiszen gondolj csak bele: az első évadban ott volt Khal Drogo megformálója Jason Momoa, akiért a mai napig odáig vagyunk és nem telik el úgy nap, hogy ne imádkoznánk azért, hogy egyszer még felbukkanjon.

De persze Rob Stark mellett sem mehetünk el szó nélkül. Mégis klisé ide vagy oda, nekünk Havas John, azaz Kit Harington a kedvencünk, még akkor is, ha az ő szíve már másért – kolleganőjéért – Rosie Leslie-ért dobog a szíve.

Pretty Little Liars Kép forrása: dailyblackburn/Tumblr.com

5/6 Pretty Little Liars

Bár a Pretty Little Liars, vagyis a Hazug csajok társasága nemrégiben véget ért, mégis fontos helye van a listánkon, ugyanis epizódtól epizódra szerelmesek lettünk Calebbe, azaz Tyler Blackburnbe.

Karaktere alapján eleinte a lázadó srác szerepében tetszeleg, ám ahogy halad előre a történet kiderül, hogy mennyire érzékeny a srác.

Bár, amióta a sorozat véget ért nem sokat hallottunk róla, de őszintén reméljük, hogy hamarosan felbukkan valamiben, addig is az Instagram profilján keresztül csodáljuk.

Válótársak Kép forrása: galeria.marieclaire.hu

6/6 Válótársak

Csakhogy egy kicsit hazai vizekre is evezzük, muszáj megemlítenünk a Válótársak című sorozatot, amiben egyik személyes kedvencünk Lengyel Tamás a főszereplő.

Bár Tamást már ismerhettük az elmúlt évekből, ám mégis a Válótársakban lett igazán a favoritunk.

Ami pedig a legjobb, hogy idén január elején a sorozat visszatért, így most egy jó ideig megint nem kell majd nélkülöznünk a srácot.