5 vadiúj sorozat, amit neked is nézned kell 2017-ben!

Póta Szilvia
Írta: ,

A sorozat, mint műfaj az elmúlt években hihetetlen fejlődésen ment keresztül, és a tévérajongók legnagyobb örömére manapság egyre jobb minőségű szériák kerülnek piacra. A képernyőről A-listás hollywoodi sztárok mosolyognak vissza ránk, az operatőri munka pedig sok esetben a legnagyobb mozifilmekével vetekszik. Az új kínálatot látva, kijelenthetjük, hogy a nézők 2017-ben sem fognak unatkozni! Legyen szó akár misztikumról, ármányról, vagy szerelemről, a most következő produkciókba biztosan érdemes lesz belenézni!

Hatalmas kis hazugságok Kép forrása: hawtcelebs.com

A HBO új hét részes minisorozata, a Hatalmas kis hazugságok, Liane Moriarty azonos című regénye alapján készült, és három középosztálybeli édesanyáról szól. Bár a három nő élete a külvilág számára idillinek tűnik, a valóságban döbbenetes titkokat rejteget.

A bonyodalmakkal, ármánnyal, szexszel, és árulással tarkított sorozatot rendezői székét Jean-Marc Vallée foglalhatta el, aki korábban már olyan nagysikerű filmekhez adta nevét, mint a Vadon, vagy a Mielőtt meghaltam.

A főszereplők listáján olyan nagynevű hollywoodi színészek szerepelnek, mint az Oscar-díjas Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern, Adam Scott, Alexander Skarsgård és Zoë Kravitz is.

 

Famous in love Kép forrása: famousinlove.com

Miután áprilisban véget ér a Pretty Little Liars, a készítő I. Marlene King újabb sorozattal jelentkezik Famous in love címen.

A produkció Rebecca Serle könyvsorozata alapján készült, főszereplője pedig egy Page nevű átlagos egyetemista lány, aki szerepet kap egy új nagyszabású mozifilmben. Page-et hamarosan beszippantja Hollywood világa, magazinok címlapján találja magát, és elegáns partik vendégeként lépdel a vörös szőnyegen. De vajon képes megbirkózni a hirtelen jött hírnévvel?

Bár az előzetes alapján „A” nevű zaklatónak eddig szerencsére semmi jele, a Pretty Little Liars-ben megszokott dráma illetve románc valószínűleg ezúttal is fontos szerepet játszik majd a történetben!