5 vadiúj sorozat, amit neked is nézned kell 2017-ben!

Írta: ,

A sorozat, mint műfaj az elmúlt években hihetetlen fejlődésen ment keresztül, és a tévérajongók legnagyobb örömére manapság egyre jobb minőségű szériák kerülnek piacra. A képernyőről A-listás hollywoodi sztárok mosolyognak vissza ránk, az operatőri munka pedig sok esetben a legnagyobb mozifilmekével vetekszik. Az új kínálatot látva, kijelenthetjük, hogy a nézők 2017-ben sem fognak unatkozni! Legyen szó akár misztikumról, ármányról, vagy szerelemről, a most következő produkciókba biztosan érdemes lesz belenézni!

Hatalmas kis hazugságok Kép forrása: hawtcelebs.com

1/5 Hatalmas kis hazugságok

A HBO új hét részes minisorozata, a Hatalmas kis hazugságok, Liane Moriarty azonos című regénye alapján készült, és három középosztálybeli édesanyáról szól. Bár a három nő élete a külvilág számára idillinek tűnik, a valóságban döbbenetes titkokat rejteget.

A bonyodalmakkal, ármánnyal, szexszel, és árulással tarkított sorozatot rendezői székét Jean-Marc Vallée foglalhatta el, aki korábban már olyan nagysikerű filmekhez adta nevét, mint a Vadon, vagy a Mielőtt meghaltam.

A főszereplők listáján olyan nagynevű hollywoodi színészek szerepelnek, mint az Oscar-díjas Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern, Adam Scott, Alexander Skarsgård és Zoë Kravitz is.

 

Famous in love Kép forrása: famousinlove.com

2/5 Famous in love

Miután áprilisban véget ér a Pretty Little Liars, a készítő I. Marlene King újabb sorozattal jelentkezik Famous in love címen.

A produkció Rebecca Serle könyvsorozata alapján készült, főszereplője pedig egy Page nevű átlagos egyetemista lány, aki szerepet kap egy új nagyszabású mozifilmben. Page-et hamarosan beszippantja Hollywood világa, magazinok címlapján találja magát, és elegáns partik vendégeként lépdel a vörös szőnyegen. De vajon képes megbirkózni a hirtelen jött hírnévvel?

Bár az előzetes alapján „A” nevű zaklatónak eddig szerencsére semmi jele, a Pretty Little Liars-ben megszokott dráma illetve románc valószínűleg ezúttal is fontos szerepet játszik majd a történetben!

 

The Handmaid’s tale

3/5 The Handmaid’s tale

Aki esetleg hiányolná a Gilmore Girls sorozatban megismert Alexis Bledelt, annak érdemes lesz nyomon követnie a Margaret Atwood 1985-ös regénye alapján született The Handmaid’s tale című sorozatot, melyben a színésznő is szerepet kapott.

A történet egy disztópikus jövőt mutat be, melyben miután a fundamentalista rezsim megdönti az Amerikai Egyesült Államok kormányát, a nőket rabszolgasorba taszítja.

Az atomerőművek által okozott sugárszennyezés következtében egyre kevesebb nő termékeny, azért azokat, akik mégis megfelelnek a követelményeknek, átnevelő táborokba küldik, hogy felkészítsék őket az felsőbb osztály gyermekeinek világrahozatalára.

A szigorú diktatórikus rendszerben azokra, akik mégsem tudják teljesíteni a kötelességeiket, halál vár.

Ebbe a táborba kerül a főszereplő az Elisabeth Moss által alakított Offred is, aki azonban nem akarja elfogadni sorsát, és mindent megtesz azért, hogy megszabaduljon a rabszolgaság béklyóitól.

 

Santa Clarita Diet Kép forrása: comingsoon.net

4/5 Santa Clarita Diet

A sztárparádé a Santa Clarita Diet című sorozattal folytatódik. Drew Barrymore-t Timothy Olyphant oldalán láthatjuk viszont egy véres fekete komédiában.

A sorozat egy ingatlanos párról szól, akik az átlagos házasok életét élik egészen addig, míg Sheila meg nem hal.

Ekkor azonban a történet tragikomikus fordulatot vesz, a nő ugyanis zombiként tér vissza a halálból.

Mivel Sheilának idővel emberi húsra van szüksége, a pár elhatározza, hogy olyanokat választanak ki erre a célra, akik amúgy is megérdemlik a büntetést.

 

Riverdale Kép forrása: mozicsillag.cc

5/5 Riverdale

Úgy tűnik, a CW csatorna egy új misztikus drámasorozattal szeretné pótolni a Vámpírnaplók által hátrahagyott űrt.

Az Archie-képregények alapján készült produkcióban a hangsúly a kisvárosi gyilkosságokon és rejtélyeken van.

A történet szerint a városlakók idilli életét teljesen felkavarja egy közelmúltban történt tragikus haláleset, melynek köszönhetően súlyos titkokra derül fény Riverdale-ben.

A sorozatban látszólag megvan minden, ami csak egy tini drámához kellhet: tiltott viszony, szerelem, rejtélyek, és persze természetellenesen szép emberek!