5 szuper új sorozat, amit érdemes lesz követned

Bodnár Alexa
Írta: ,

Ha egy kicsit kifogytál a sorozatokból, akkor ne bánkódj sokáig, hiszen a tavasz végi-nyár eleji szezonban rengeteg sorozat tér vissza új évaddal, és természetesen érkeznek a legfrissebb szériák is. Mi most ez utóbbiak közül hoztunk neked 5 olyat, amit szerintünk érdemes lesz követned. Ezek közül mindegyik március és május között indult, így rengeteg részt nem tudsz egyszerre megnézni belőlük, de hétről-hétre lesz mit várnod.

Az egyik legklasszabb új sorozat a Sweetbitter, amely eredetije az azonos című, Bestseller kötet.

A sorozat története ott kezdődik, hogy főhősnőnk, Tess 2006-ban New York-ba érkezik, ahol szerez egy felszolgálói állást egy jól menő étteremben. Tess nagyon szereti a várost, de ahogy minden huszonévesnek, neki is meg kell küzdenie azért, hogy legyen itt helye, miből élnie, stb.

Az éttermi munkáról is hamar kiderül, hogy nem egy leányálom, és a kollégák mikroközössége is elég sajátos, ahol nem árt óvatosnak lennie néhány emberrel.

Ha szeretted a Pletykafészket, a 90210-et és a Carry naplóját, ha érdekel az a téma, hogy a huszonévesek hogy boldogulnak a saját világukban, akkor ezt is szeretni fogod!

Az utóbbi években újra trendi lett a hableányos-világ, és ezt most a sorozatok is meglovagolják egy kicsit. A Siren című sorozat Bristol Cove-ban, egy tengerparti kis városkában játszódik, és a történet szerint a tengerben ezen a környéken sellők élnek.

Egy halászhajó éppen egy ilyen lényt fog ki, akinek különleges képessége, hogy lábakat tud növeszteni a tengerparton. A sellő itt azonban nem egy Kis Hableány féle, bájos és kedves teremtés, hanem egy olyan lény, akiben benne vannak a ragadozó ösztönök, sokkal inkább a mitológiai szirénekre hasonlítanak. A sorozatban a főhős sellő megpróbál az emberek világában elboldogulni, egy tengerbiológus segítségével, azonban a látszat alatt egy komoly küldetése van.

Ha szereted a misztikus, különleges sorozatokat, filmeket, de már unod az űrlényes témát, akkor mi ezt javasoljuk neked.