5 szuper film őszi estékre, amit még nem láttál vagy már elfelejtettél

Szendrey Adrienn
Írta: ,

Ha hidegebb az idő, néha jól esik otthon maradni este, és betenni egy régebbi filmet, amely passzol az időjáráshoz is. Összegyűjtöttünk neked néhány klassz őszi filmet, amelyet az ilyen estéken meg tudsz nézni. Helyezkedj el kényelmesen a kanapén, pattogass egy adag kukoricát, és indulhat a mozis este!

Harry és Sally, 1989. Kép forrása: vbchica14.hubpages.com

Vajon létezik-e barátság férfi és nő között?

Ez egy olyan örök kérdés, amiről mindenkinek megvan a saját véleménye, amit sokan közülük hangoztatnak is.

Harrynek és Sallynek az álláspontja az, hogy ilyen nem létezik, ám az élet valahogy mégis úgy hozza, hogy egyre jobb haverjai lesznek egymásnak.

Ha szereted azokat a filmeket, amelyek gyakran használják az időbeli ugrásokat, vagy csak egyszerűen néznél egy romantikus, ám nagyon szórakoztató és elgondolkodtató alkotást, ezt javasoljuk neked estére.

Napos oldal, 2012. Kép forrása: imdb.com

Pat egy olyan középkorú férfi, aki egyszerre vesztette el mindenét – párját, házát, állását.

A férfi hazaköltözik a szüleihez, hogy újra össze tudja magát szedni és talpra tudjon állni ebben a szituációban.

A kisvárosban, ahol szülei élnek, megismerkedik Tiffanyval, aki egy fiatal özvegy, ezért Pathez hasonló problémákkal küzd.

Kettejük egyre szorosabb barátságán keresztül tudhatjuk meg, hogy igaz-e a mondás, miszerint minden rosszban van valami jó, és érdemes mindig az élet napos oldalára koncentrálni, vagy jót tesz, ha néha ki vagyunk borulva egy kicsit.