5 romantikus film, amit a párod is imádni fog

Kovács Andrea
Írta: ,
5 romantikus film, amit a párod is imádni fog

Mindannyian ismerjük a romantikus filmek forgatókönyvét. A férfi és a nő találkozik, majd szenvedélyes szerelemre lobbannak egymás iránt. Ám a boldog befejezésre várniuk kell, és csak egy sor szerencsétlen esemény, bonyodalom után teljesülhet be a románc. A sablon mentén megírt történetek nem csoda, hogy nem kötik le a férfiak figyelmét. Mindez azonban nem jelenti, hogy ne lennének olyan romantikus filmek, melyeket mindketten élvezhettek!  

Barátság extrákkal Kép forrása: filmtrailer.hu

Bár a Barátság extrákkal című film követi a romantikus komédiák által kijelölt, már jól megszokott útvonalat, mégis rendkívül szórakoztató, és távolról sem szirupos.

A Mila Kunis és Justin Timberlake főszereplésével készült film felteszi azt a kérdést, melyet már oly sok produkció előtte: „Vajon lehetséges-e valakivel úgy szexuális kapcsolatot létesíteni, hogy nem szeretünk bele a másikba, és mennyire működőképes egy férfi-nő barátság, ha még szex is van benne?

A történet szerint Dylan és Jamie fiatalok és sikeresek, ám a szerelemben valahogy nincs szerencséjük. Hogy elkerüljenek egy újabb csalódást, megegyeznek, hogy nem bonyolódnak kötöttségekkel teli szerelmi kapcsolatba, és barátságuk csupán a szexre korlátozódik majd. Kiderül azonban, hogy ezt a fogadalmat nem is olyan egyszerű betartani.

Időről időre Kép forrása: popsugar.com

Romantika, humor, dráma, időutazás. Kell ennél több?

Bár az Időről időre című film bizonyos szempontból elrugaszkodik a valóságtól, számtalan olyan fontos üzenetet hordoz, melyet érdemes megfogadnia minden modern embernek.

A történet szerint Tom a 21. születésnapján jön rá, hogy képes az időutazásra és megváltoztathatja saját múltját, amikor csak akarja.

Mikor megismeri Mary-t, elhatározza, hogy „szuperereje” segítségével meghódítja a lányt.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv