5 óriási hatással bíró könyv, ami megváltoztatja az életed

Ludányi Bettina
Írta: ,
5 óriási hatással bíró könyv, ami megváltoztatja az életed

Kép forrása: unsplash

Amikor az életünk válságos időszakba ér, gyakran fordulunk különböző önsegítő könyvekhez. Aktívan kutatunk az interneten, hogy megtaláljuk a számunkra megfelelőt. Az biztos, hogy mindenkinek más könyv, más mondat, más gondolatsor fogja felnyitni a szemét, mégis érdemes más könyvlistáját is szemügyre venni. Továbbá ajánlatos a regények között is keresgélni. Egyik másiknak olyan koncepciója lehet, ami többé-kevésbé ráhúzható az adott élethelyzetre.

Sabi Hegymegi: Lépésről lépésre a csúcsra

Sabi könyve egészen egyedülálló az önsegítő könyvek világában. A saját tapasztalatai alapján született meg ez a mű, ami még inkább testközelbe hozza, hogy a problémákkal igenis meg lehet küzdeni.

Elegendő akarattal és kitartással bármi elérhető, amire vágyunk. A könyv olvasmányos és könnyed. Akár többszöri olvasásra, mindennapos használatra is alkalmas. Ebből fakadóan pedig tökéletes választás azok számára, akiknek szükségük van az ismétlésre, a megerősítésekre.

Tudd, hogy amit most érzel, és a pillanat is csak átmeneti állapot. Az előző másodperc már a múlté. Ezért élj a MÁBAN! Jól. Boldogan. Nyugodtan. Hiszen a rossz elmúlik, és helyette jön a jó, ami pedig jó, élvezd amíg van, mert az is eltűnhet bármikor.”

Agnes Martin-Lugand: A boldog emberek olvasnak és kávéznak

A francia származású írónő regénye meghódította a világot, és magával ragadta Magyarországot is. A boldog emberek olvasnak és kávéznak egészen különleges, drámai fordulattal induló regény.

A főhősnőnk egy családanya, aki egy nap alatt veszti el az egész életét, azokat az embereket, akik a világot jelentették neki.

Mit tehet egy nő, aki egyedül marad a saját megtört szívével? Diane nem várt módon a kezébe veszi az életét, és elköltözik egy idegen országba. Nem bírja már tovább azt a közeget, ahol minden a családjára emlékeztette, ezért lépni kényszerül. A talpraesettségének és az erejének köszönhetően tudott csak megbirkózni a veszteséggel. Diane erős személyisége minden nő számára jó példa lehet.

Mélyet sóhajtva vontam fel a vállam, amikor végre ott álltam a sírjuk előtt.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba