5 lélekújító program a 2017-es Everness Fesztiválról

Szabó Vivien
Írta: ,
5 lélekújító program a 2017-es Everness Fesztiválról

Tavaly voltam először Everness Fesztiválon, de azóta is szeretettel őrzöm annak a pár igazán szabad napnak az emlékét. Most neked is ajánlok néhány programot a fesztiválról, amit mindenképp ki kell próbálnod, ha ellátogatsz a lelki feltöltődés, az önismeret és a tudatosság ötnapos nyári ünnepére. Hogy miért? Ha útkeresésben vagy, azért. Ha nem, akkor azért.

Acrojóga Kép forrása: yogajournal.com

Az acrojóga viszonylag új mozgásforma itthon, ami hihetetlen dinamizmussal tör előre és hódítja meg főleg a nőket.

Páros jógáról van szó, amely úgy épül fel, hogy a bennünk meglévő ősbizalmat használja fel, építi újra és erősíti meg azzal, hogy a mozdulatsor csak úgy jöhet létre biztonságosan, ha teljesen a másikra bízod magad.

Mindenképpen ki kell próbálni – és mivel még kevés helyen találkozni vele, az Everness egy jó alkalom lehet. Ajánlom szakítás vagy csalódás után, hiszen a bizalom az első, ami ilyenkor csorbul bennünk. Illetve nagyon tanulságos lehet párok számára is, építeni és erősíteni a már meglévő bizalmat.

Csoportos meditációk Kép forrása: hercampus.com

A meditáció keleten az emberek mindennapjainak része – mi itt a fejlett nyugaton egyelőre csak szeretnénk, ha egyáltalán meg tudnánk érteni a lényegét.

Pedig a meditációval töltött idő megfiatalítja a testet és a lelket, pihentet és oldja a stresszt, így nem sokan vannak azok, akik elmondhatnák, hogy nincs rá szükségük.

Érdemes megtanulni a számunkra legjobban befogadható meditációtípust, hiszen mint mindenből, ebből is számtalan metódus létezik. Az Evernessen pedig rengeteg vállfajjal találkozhatsz, így a fesztivál végére biztosan megtalálod azt, ami igazán neked való.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!